Viszonyítási pont a hazai borvilágban - Jegyezz elő kedvezményesen a Winelovers 100 magazinra!


2024. május 14., 14:03


Egyetlen borkedvelő polcáról sem hiányozhat!
Viszonyítási pont a hazai borvilágban - Jegyezz elő kedvezményesen a Winelovers 100 magazinra!
 
A hazai borstílusok széles spektrumát mutatja be
 
A Winelovers 100 magazin 100-as listájával és nyolc kategória 20-20 tételével szinte minden hazai stílusban orientálja a fogyasztókat, a magyar borászok ugyanis sokféle borstílus elkészítésében remekelnek. Egyrészt fehérbor-nagyhatalom vagyunk, hiszen mind a könnyedebb, üdítő fehérek, mind pedig a hordóban érleléssel szépen megtámogatott stílusok készítésében nagy tapasztalati tudás gyűlt össze az évszázadok alatt. Tele van az ország autochton fajtákkal, amelyek alkalmasak arra, hogy szépen megmutassák egy-egy borvidék vagy terroir jellegzetességeit. A rozék terén egyre kísérletezőbbek a borászok: már korántsem csak a tutti-frutti tételek érhetők el itthon, a stílust az utóbbi időben provence-i behatások is érik és komplex, érlelt rozék is készülnek. Természetes édes borok kategóriában a csúcs kategóráit képviselik boraink: késői szüretelésű tételek, száraz és édes szamorodnik, az utánozhatatlan Tokaji aszú és persze a Tokaji Eszencia világszinten is mérvadóak. A vörösborokat a hazai fogyasztók mindennél jobban kedvelik, a bordói típusú házasításoknak óriási a népszerűsége nálunk, de sok nemzetközi mércével mérve is elegáns, gyümölcsbomba vörös is készül borvidékeinken. A pezsgők terén hatalmasat léptünk előre, nincs is olyan borvidékünk, ahol ne készítenének kiváló bubis tételeket. 
 
Sok éve jelent iránytűt az óriási hazai borkínálatban
 
A Winelovers 100 - A legjobb 100 magyar bor magazin évről évre a hazai borok legjavának sorrendjét állítja fel, és ad ezzel a borfogyasztók kezébe egy olyan térképet, amelyen magabiztosan tájékozódhatnak. Sok utána olvasással és kóstolással persze eljuthatunk magunk is ezekhez a borokhoz, de miért ne spórolnánk az időnkkel, s hagyatkoznánk azokra inkább, akik tálcán kínálják nekünk a már lekóstolt, minőségében megkérdőjelezhetetlen tételeket.
 
Viszonyítási pont a hazai borvilágban - Jegyezz elő kedvezményesen a Winelovers 100 magazinra!
 
A bekerülő tételek kiválasztása szakmailag maximálisan megalapozott
A magazin alapjául szolgáló borversenyre, a Winelovers Wine Awards-ra évről évre a borvilág legnagyobb szakértői érkeznek, hogy megtalálják Közép- és Kelet-Európa legjobb borait. Az itt érmet szerző borok hazai 100 legjobbját mutatja be a magazin, és ezek nemcsak hazai, hanem nemzetközi mércével mérve is kiemelkedőek, a fogyasztók vakon bízhatnak az eredményekben.
 
Viszonyítási pont a hazai borvilágban - Jegyezz elő kedvezményesen a Winelovers 100 magazinra!
  
Kiváló ár-érték arányú borokat ajánl
 
Könnyű azt gondolni, hogy a drága bor a jó bor, de ez egyáltalán nem így van. Sokszor azért nem merünk olcsóbb bort levenni a polcról, mert azt gondoljuk, talán nem megbízható a minősége. A magazin ezt a tévhitet is eloszlatja: a benne megjelenő borok rendszerint a legkülönbözőbb árfekvésűek, és bármilyen árkategóriába is essenek, biztosan nem okoznak majd csalódást.
 
A Winelovers 100 magazin presztízs termék: a borászoknak fontos, hogy benne legyenek, az olvasók számára pedig egy olyan mércét jelent, amelyhez igazodhatnak a borválasztáskor.
 
Előjegyzés esetén a kiadvány 2490 Ft-ba kerül, házhoz- vagy pick pontra szállítása ingyenes és már egy héttel a hivatalos megjelenés előtt, szeptember 6-án a kezedben tarthatod!
 
Ráadásul előfizetésed mellé ajándék Borkollégium kupont is kapsz, valamint két sorsoláson is részt veszel, amelyen 3 db 6 palackos borcsomagot és 6 db belépőjegyet sorsolnak ki a Winelovers 100 mesterkurzusokra.
 
 
További információk a magazinról - Lapozz bele a korábbi számokba!