Winelovers Summer OPENING Party - Indítsd a nyarat a Winelovers-szel!

Winelovers
2022. április 13., 16:44


Ha igazi winelover vagy, akkor már az első tavaszi napsugár kicsalogat egy fröccsteraszra. Nyárindítónak azonban még jobbat ajánlunk! A nyüzsgő városi forgatagban pazar környezetben rendezzük meg a Winelovers Summer OPENING Party-t! 
Winelovers Summer OPENING Party -  Indítsd a nyarat a Winelovers-szel!
Az új, exkluzív helyszín nem más, mint az InterContinental Budapest terasza, a Corso, amely üzleti és baráti találkozóknak ad teret a mindennapokban. Ebben a belvárosi mégis nyugodt környezetben egy elegáns afterwork keretében kóstolhatsz kiváló hazai borokat június 2-án.
 
A Winelovers Summer OPENING Party arról szól, hogy bár még a hétköznapok pörögnek, de Te már kicsit nyaralni vágysz, és munka után lazulnál a munkatársakkal vagy a barátokkal egy naplementés teraszon. Szerintünk ezt mindenképpen egy pohár borral a kezedben érdemes megtenni, miközben a teraszról a Duna-parti sétány és Budapest lehengerlő látképe terül el előtted!
 
A nyárindító borkóstolón kiállító borászatok száma folyamatosan nő, de már most látszik, milyen remek borokra számíthatsz. A 9900 Ft-os jegyért cserébe akár az összeset megkóstolhatod, és pezsgő stand is vár, hogy még inkább érezd a nyárindító pezsgést!
 
A teraszon a következő ételek várnak:
Csirke shawarma, tahini dip
Cochinita, marinált lilahagyma, habanero vinaigrette, tortilla
Picanha teriyaki, pirított zöldségek, Friss csili, újhagyma 
Hummus és fűszeres padlizsán wrap
Belga csokoládé torta
Friss erdei gyümölcs torta
Sajttál (friss kecske, Manchego, Taleggio)
 
Ha szeretnél nyugodtabb környezetben kóstolni, vacsorázni, választhatod a VIP jegyet. Ezzel a korlátlan borkóstolás mellett az ARZ Libanoni Étterem külön helyiségében fogyaszthatsz el egy három fogásos libanoni vacsorát, valamint különleges, csak a Winelovers webshop standnál szereplő bor- és pezsgő tételeket is megismerhetsz. 
 
VIP vacsora
Előétel: hideg mezzeh válogatás (hummus, muhammara, töltött szőlőlevél, mutabal, pita kenyér)
Főétel: libanoni mix grill (csirke shish, borjú kebab, boaz kenyér, saláta)
Desszert: mafruka (pisztácia szelet, friss krém)
További információk a jegyekről.
 
Szerintünk a jó borok és jó társaság éppen elegendőek ahhoz, hogy tökéletes lezárásai legyenek a napnak. Mégis olthatatlan vágyat érzünk, hogy megmutassuk: mennyi mindent lehet még tanulni a borokról. Nagy missziónk a boros edukáció, ezért szerveztünk 30 perces Borkollégium pop up kurzusokat is az eseményre. Mert a nagyobb tudás nagyobb élvezettel jár!
 
Gyere és éltesd velünk a bort és a nyarat!
 
Időpont: 2022. június 2. (csütörtök) 18.00-22.00 óra
Helyszín: InterContinental Budapest – Corsó Étterem és terasz
Jegyvásárlás
 
Winelovers Summer OPENING Party -  Indítsd a nyarat a Winelovers-szel!