Legyen olyan az étel, hogy bárki megláthassa benne a szépetAz Araz Étterem borvacsorái mindig kivételes gasztronómiai élményt nyújtanak. Barka Áron séf mesterien hangolja össze az ételeket a kiválasztott borokkal, így az ízek, textúrák és a látvány tökéletes harmóniájában születnek meg ezek az emlékezetes párosítások. Az ősz első borvacsoráját az Oremus Pincészet boraival összhangba hozott fogások nyitották meg.
Araz borvacsora Figula borokra hangolvaAz Araz Étterem által szervezett borvacsorák mindig különleges gasztro-élményt ígérnek. Barka Áron séf tökéletesen hangolja az ételeket a választott borokhoz - vagy választja a borokat a megálmodott ételekhez? Tulajdonképpen a sorrend mindegy is, a lényeg, hogy az ízek, textúrák és a látvány harmóniája mentén hozza létre emlékezetes párosításait.
Különleges borvacsora két ritka kinccselAz Araz étterem májusi borduett vacsorájának főszereplői Kúcs Gyula Pincészete és a Kékhegy Pince. Nem hallottál még róluk? Itt az ideje megismerkedned velük.
Borduett SopronbólCsütörtök este ismét az Araz Étterembe látogatott el a Borászportál, ezúttal a soproni borvidék felfedezése volt a cél.
Márciusi Bárdos – Berecz borvacsora az Araz étterembenMárciusban, a nőnap apropóján ismét két női borász kiváló borait kóstolhattuk meg az Araz étteremben egy újabb remek borvacsora keretében. Mindkét pince a tokaji borvidéken található: Bárdos Sarolta a bodrogkeresztúri Nobilis szőlőbirtokról, Berecz Stephanie a tarcali Kikelet Pincéből érkezett.
2 nő 2 csoda: Luka Enikő – Csetvei Krisztina borduett Két izgalmas, öntudatos, merész nő borait kóstolhattuk a február 23-án megrendezésre kerülő Borduetten az Araz Étteremben.
Szekszárdi borászokkal csekkolt be a karácsonyKét szekszárdi borász segítségével köszönt el 2016-tól Budapest kedvenc Borduett-sorozata az Araz Étteremben. Vesztergombi Csaba és Bősz Adrián boraikkal megadták az ünnepek alaphangját.
Csúcsborok találkozója egy izgalmas vacsora keretébenAz Araz Étterem márciusi BorDuett vacsoráján két meghatározó, vörösboros pincészet tételeihez komponálta meg az ételeket Barka Áron Chef de Cuisine és csapata. A fogások mellé állított borpárok izgalmakat tartogattak, sőt az évjáratokkal is játszadozhattunk egy kicsit.
Amikor a mangalicacsülök belopja magát a szívünkbeRendhagyó módon február utolsó csütörtökén BorDuett vacsorát rendeztek az Araz Étteremben. Két fiatal, ám mégis meghatározó borászat tételeit kóstolhattuk végig, amelyekhez Barka Áron - Chef de Cuisine, Kovács Gábor, a Magyar Sommelier Club elnöke és Kovács Ákos, az Araz Étterem igazgatója állítottak össze egy különleges hatfogásos vacsoramenüt.