Borászportál.huBorról mindenkinek
HírszüretBorvilágBeszámolóGasztróFröccsBornaptárBorpontokKerülőutakBorlexikon

Különleges borvacsora két ritka kinccsel

Különleges borvacsora két ritka kinccselAz Araz étterem májusi borduett vacsorájának főszereplői Kúcs Gyula Pincészete és a Kékhegy Pince. Nem hallottál még róluk? Itt az ideje megismerkedned velük.

Borduett Sopronból

Borduett SopronbólCsütörtök este ismét az Araz Étterembe látogatott el a Borászportál, ezúttal a soproni borvidék felfedezése volt a cél.

Márciusi Bárdos – Berecz borvacsora az Araz étteremben

Márciusi Bárdos – Berecz borvacsora az Araz étterembenMárciusban, a nőnap apropóján ismét két női borász kiváló borait kóstolhattuk meg az Araz étteremben egy újabb remek borvacsora keretében. Mindkét pince a tokaji borvidéken található: Bárdos Sarolta a bodrogkeresztúri Nobilis szőlőbirtokról, Berecz Stephanie a tarcali Kikelet Pincéből érkezett.  

2 nő 2 csoda: Luka Enikő – Csetvei Krisztina borduett

2 nő 2 csoda: Luka Enikő – Csetvei Krisztina borduett Két izgalmas, öntudatos, merész nő borait kóstolhattuk a február 23-án megrendezésre kerülő Borduetten az Araz Étteremben. 

Szekszárdi borászokkal csekkolt be a karácsony

Szekszárdi borászokkal csekkolt be a karácsonyKét szekszárdi borász segítségével köszönt el 2016-tól Budapest kedvenc Borduett-sorozata az Araz Étteremben. Vesztergombi Csaba és Bősz Adrián boraikkal megadták az ünnepek alaphangját.

Csúcsborok találkozója egy izgalmas vacsora keretében

Csúcsborok találkozója egy izgalmas vacsora keretébenAz Araz Étterem márciusi BorDuett vacsoráján két meghatározó, vörösboros pincészet tételeihez komponálta meg az ételeket Barka Áron Chef de Cuisine és csapata. A fogások mellé állított borpárok izgalmakat tartogattak, sőt az évjáratokkal is játszadozhattunk egy kicsit.

Amikor a mangalicacsülök belopja magát a szívünkbe

Amikor a mangalicacsülök belopja magát a szívünkbeRendhagyó módon február utolsó csütörtökén BorDuett vacsorát rendeztek az Araz Étteremben. Két fiatal, ám mégis meghatározó borászat tételeit kóstolhattuk végig, amelyekhez Barka Áron - Chef de Cuisine, Kovács Gábor, a Magyar Sommelier Club elnöke és Kovács Ákos, az Araz Étterem igazgatója állítottak össze egy különleges hatfogásos vacsoramenüt.

Érdemes szezonális alapanyagokkal kísérletezni az újborok mellé

Érdemes szezonális alapanyagokkal kísérletezni az újborok melléFrissek, illatosak, ropogósak és mindig ők az elsők. Ezek az újborok, amelyeket minden évben nagy izgalommal kóstolnak a borkedvelők, hiszen egy apró képkockát adhatnak az az évi borok minőségéről. Az Araz Étterem borvacsoráján, november 26-án hét tételt is letesztelhettünk a 2015-ös évjáratból, amelyekhez Barka Áron, Chef de Cuisine remek fogásokat tálalt.

A cékla óriási barátja a kadarkának!

A cékla óriási barátja a kadarkának!Az Araz Étterem október BorDuett vacsoráján ezúttal két kisebb pincészet boraihoz készített ételeket Barka Áron Chef de Cuisine és csapata. Azt, hogy a syrah és a liba haverok, sejtettük, de, hogy a kadarka és a fahéjas cékla ekkora cimborák, már nem gondoltuk volna...
Korábbi cikkek
Kiemelt programok
03. 10. - 03. 11.

Ausztria mesterkurzus

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BorkóstolóBorkóstoló
02. 14.

Valentin napi vacsora a Vylyan birtokon

Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet - Kisharsány, KisharsányVylyan Szőlőbirtok és Pincészet - Kisharsány, Kisharsány
BorvacsoraBorvacsora
07. 07. - 07. 09.

Winelovers Wine Awards 2023

Continental Hotel Budapest ****superoir, BudapestContinental Hotel Budapest ****superoir, Budapest
BorversenyBorverseny
11. 25.

Bordói November Nagykóstoló

Corinthia Hotel Budapest, BudapestCorinthia Hotel Budapest, Budapest
BorfesztiválBorfesztivál
09. 16.

Winelovers 100 Nagykóstoló

Corinthia Hotel Budapest, BudapestCorinthia Hotel Budapest, Budapest
BorfesztiválBorfesztivál
07. 27.

Winelovers River Night

Pesti Vigadó , BudapestPesti Vigadó , Budapest
BorkóstolóBorkóstoló
06. 01.

Winelovers Summer OPENING Party

Corso Restaurant & Bar, BudapestCorso Restaurant & Bar, Budapest
BorkóstolóBorkóstoló
04. 01.

Winelovers Grand

Corinthia Hotel Budapest, BudapestCorinthia Hotel Budapest, Budapest
BorfesztiválBorfesztivál
Fröccs
január 06.
Jelentkezz key-account munkatársnak a Winelovers-hez!
Jelentkezz key-account munkatársnak a Winelovers-hez!
december 09.
A 2022. Év Bortermelője díj nyertese: Figula Mihály
A 2022. Év Bortermelője díj nyertese: Figula Mihály
november 02.
Új vezető a Pajzos Tokaj élén
Új vezető a Pajzos Tokaj élén
november 02.
November 15-ig pályázhatsz a Jövő Borásza Ösztöndíj Programra
November 15-ig pályázhatsz a Jövő Borásza Ösztöndíj Programra
október 26.
A Somlói Borrend és a Pápai Borklub a Winelovers 100 díjnyertes fehérborait mutatja be
A Somlói Borrend és a Pápai Borklub a Winelovers 100 díjnyertes fehérborait mutatja be
október 19.
Franc&Franc 2022: két napig Villány a cabernet franc világvárosa
Franc&Franc 2022: két napig Villány a cabernet franc világvárosa
október 05.
Makovej Giraldo Sebastian sommelier képviseli Magyarországot Szerbiában
Makovej Giraldo Sebastian sommelier képviseli Magyarországot Szerbiában
Borászportál.hu
ImpresszumMédiaajánlatAdatvédelemTudnivalókHírlevél feliratkozásRendezvények BoriskolaRSS RSS
A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás