Nézd meg, hol kezdte Bock József a borászkodást - folytatódik a pincészet vlog-sorozata
A BOCK vlog második részében esik szó a híres jammertáli családi pince történetéről és a hordókról.
November 14-én kerül megrendezésre a Bordói November, a bordói vörös fajták legnagyobb hazai kóstolója. A rendezvény napjáig bemutatjuk a Csúcsborok Termének tételeit, vagyis a csúcsok csúcsát. Következzen ezúttal egy csúcs házasítás, amiben mindhárom fő bordói fajta megtalálható.
Teljes képet csak akkor kapunk Villányról, ha a helyiek mellett egy a borvidékre kívülről érkező szereplővel is elbeszélgetünk. A Bocor fogadó és pincénél tett látogatás Villány egy egészen új arcát mutatta meg. De vajon mit szólnak ehhez a tősgyökeres villányiak?
Mit gondol a majdani utód, a fia borairól Bock József? És mi a különbség a toszkán és a bordeaux-i Bock Cuvée között? Egyebek mellett ezekre a kérdésekre válaszol az interjúnkban a Bock Pincészet alapító-borásza, miközben felidézzük vele azokat az időket is, amikor még KGST-palackba fejtette le a borait.
Habár Villány továbbra is komoly vörösborairól és borturizmusáról ismert, sorra jelennek meg az olyan szolgáltatások és termékek a borvidéken, amelyek új színt csempésznek a szokásos boros, kirándulós időtöltésbe. Nincs ez másként a Bock Borászatban sem.