Tanulj a borról a legendás borásztól – elindult a BOCK vlog!

Borászportál
2021. április 11., 10:24


Most beleshetsz a kulisszák mögé és megláthatod, hogyan zajlik az élet egy borászatban, ráadásul éppen Villány egyik legismertebb borászatában!
Tanulj a borról a legendás borásztól – elindult a BOCK vlog!
A Bock Pincészet a napokban indította el új vlogját, amelynek segítségével a borkedvelők betekintést nyerhetnek a borászat, a Hotel Ermitage, illetve az Óbor Étterem mindennapjaiba, közben megismerkedhetnek a borkészítés folyamatával, valamint a borkóstolás és borfogyasztás alapjaival és virtuálisan bebarangolhatják Villány legszebb dűlőit is.
 

A pincészet célja a most elkezdett sorozattal, hogy közelebb hozzák a munkájukat, boraikat és általában a borvidéket a borszerető közönséghez. A már megtekinthető első részben (lásd lent) bemutatkozik a borászat, illetve annak „főszereplői”, mindenek előtt Bock József tulajdonos. Tőle azt is megtudhatjuk például, melyik a kedvenc bora a sajátok közül. A nézőket Szentgyörgyváry Péter, zenész-pedagógus, a Vivat Bacchus „bordalárda” alapítója kalauzolja, aki a saját kérdései mellett a neki kommentben eljuttatott nézői kérdéseket is tolmácsolja az interjúalanyai felé.

A profi csapat által készített első videót a tervek szerint 1-2 havonta újabb tartalmak követik, a következő részekben szó esik majd a vendéglátás rejtelmeiről, a forgatócsoport pince- és dülőtúrán fog részt venni, valamint tudosít az őszi szüretről is.

Az új epizódok mindig felkerülnek a Bock bor facebook-oldalra is, így ha beköveted, biztosan nem maradsz a folytatásról.
Addig is nézd meg az első részt, amiből máris sok érdekességet megtudhatsz:
 
 
Winelovers borok az olvasás mellé