„A bor az egyik legjobb kifejezője az emberi léleknek”Neked melyik borvidék jut eszedbe először, ha a hazai nagy vörösborokra gondolsz?
Villány és Szekszárd mellett a Balaton vörösei is az élvonalbanA Winelovers Bordói November nagykóstolón a villányi és szekszárdi nagyágyúk mellett a balatoni vörösek is nagy sikert arattak.
Így kóstoltok Ti - Bordói November képekbenOtt voltál? Szemezgess a képek között! Lemaradtál? Nézd meg, milyen fergeteges volt a hangulat!
Ízek, amelyekre mindig is vágytálVálogatásunk ezúttal a hazai bordói típusú vörösborok krémjét, azok főbb ízprofilját mutatja be, és támpontot ad ahhoz, hogy mit válassz az óriási kínálatból.
Ingyenes szakmai workshop a magyar borrólA hazánkban élő külföldiek számára ingyenes szakmai workshop lesz a Bordói November Nagykóstoló keretén belül. / Free professional workshop about Hungarian wines for foreign citizens living in Hungary.
1 steak, 9 mártás, 9 borAz ősz végi, téli időszakban borok tekintetében már a vörösek veszik át a főszerepet. A bordói típusú házasítások nagy kedvenceink ilyenkor. A legtöbb bordói cuvée - hazánkban főként cabernet sauvignon, merlot és cabernet franc házasítások - testesek, magas alkohol- és extrakt tartalommal rendelkeznek, amelyekhez legtöbbször marha- és vadhúsokat társítanak. A steak mindig jó választás, de érdemes feldobni egy ízletes mártással. Melléjük pedig kínáld a csúcskategóriás hazai vörösborokat.
5 kérdésre 5 válasz a novemberi bordói nagykóstolórólA novemberi szürkeségbe színeket hozó bordói nagykóstoló miatt szerintünk még a száraz novembert is érdemes felfüggesztened. Hogy miért? 5 kérdésedre 5 választ adunk!
Miért szereted annyira a vörös házasításokat?Házasítás, cuvée, assemblage vagy blend: mindegyik elnevezés azt takarja, hogy az adott tétel legalább kétféle bor vegyítésével jött létre. Szeretjük őket, hiszen az egyes szőlőfajták legszebb tulajdonságait domborítják ki.
Itt az ősz legvörösebb borkóstolójaHazai bordói fajtaborokkal, házasításokkal és csúcs vörösborokkal érkezik az idei Bordói November Nagykóstoló.