Borászportál.huBorról mindenkinek
HírszüretBorvilágBeszámolóGasztróFröccsBornaptárBorpontokKerülőutakBorlexikon

Milyen vörösbort igyunk a vegetáriánus ételekhez?

Milyen vörösbort igyunk a vegetáriánus ételekhez?Azt gondolnánk, nem könnyű összepárosítani a vörösborokat olyan ételekkel, ahol hiányzik a vezérelem, a karakteres hús a tányérról. Nos, most megmutatjuk, hogy ez egyáltalán nem így van.

Hogy kerül a Ferrari az asztalra a Gourmet Fesztiválon?

Hogy kerül a Ferrari az asztalra a Gourmet Fesztiválon?Bár idén a sör a kiemelt ital, rengeteg megismételhetetlen élményben lesz részük a borimádóknak is a május 16-19. zajló Gourmet Fesztiválon – állítja Nemes Richárd főszervező. Egy hasznos tanáccsal is szolgált a látogatóknak.

Merjünk bátran kísérletezni a bor-étel párosításokkal!

Merjünk bátran kísérletezni a bor-étel párosításokkal!Mi köt össze egy informatikust egy belsőépítésszel? Egy pincért egy adózási specialistával? Bizony hosszan el kellene gondolkodnunk azon, hogy megadjuk a megfelelő választ, pedig a megfejtés igen egyszerű: a bor.

A borral főzés 8 elemi szabálya

A borral főzés 8 elemi szabályaBorral (jól) főzni nem is olyan egyszerű, mint ahogy azt a repceptek sugallják. Viszont cserébe nem csak akkor lehet használni a bort főzéshez, amikor a receptek javasolják. Gyorstalpaló konkrét ötletekkel.

Gargalizáld: hétvégi programajánló

Gargalizáld: hétvégi programajánlóA felhők mellett már a napocska is kisütött és egyúttal a tavasz is megérkezett. Ha szereted a bort, akkor erre a hétvégére ne csinálj semmilyen programot, mert mi ajánlunk neked. 
Korábbi cikkek
Fröccs
február 24.
Barackpálinkákat ellenőrzött és kóstolt a hatóság
február 21.
Egy magyar boros könyv a világ legjobbjai között
Egy magyar boros könyv a világ legjobbjai között
február 19.
Itt az első karantén sör
február 18.
Michelle Obama a Netflixen főz
február 16.
Újabb Óvatos Duhaj sört dobott piacra a Soproni
február 08.
Ajándékot vittek a borászok Müller Cecíliának és csapatának
Ajándékot vittek a borászok Müller Cecíliának és csapatának
február 05.
Szőlőmagokból fejtették meg kutatók Champagne múltját

Borászportál.hu
ImpresszumMédiaajánlatAdatvédelemTudnivalókHírlevél feliratkozásRendezvények BoriskolaRSS RSS
A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás