Borászportál.huBorról mindenkinek
HírszüretBorvilágBeszámolóGasztróFröccsBornaptárBorpontokKerülőutakBorlexikon

Nem sajt, nem libamáj, nem diós bejgli: mi mindenhez jó a tokaji aszú

Nem sajt, nem libamáj, nem diós bejgli: mi mindenhez jó a tokaji aszúUnod már, hogy mindig libamájat, sajtot vagy diós süteményt kell készítened az ünnepi asztalra a tokaji aszú mellé? Ennek most vége. Megmutatjuk neked, hogy a világ egyik legcsodálatosabb bora azért (is) olyan csodálatos, mert rendkívül sokoldalúan használható a gasztronómiában. Következzen 3 recept, amiről álmaidban nem gondoltad volna, hogy működik vele.

Felejthetetlen karácsonyi menük #15: házi spéci sacher torta és cabernet

Felejthetetlen karácsonyi menük #15: házi spéci sacher torta és cabernetNyakunkon a szenteste, és még nem tudod, mi kerüljön az asztalra? Szeretnéd valami újjal elkápráztatni a családot? Karácsonyig tartó sorozatunk minden részében egy komplett ünnepi menüt kínálunk. Egy hagyományos karácsonyi hozzávalóból készített, de mégis rendhagyó étel és egy hozzá tökéletesen passzoló, különleges vörösbor és már kész is a tökéletes vacsora. Jöjjön most egy "magyarosan" megbolondított osztrák édesség és egy csodás szekszárdi bor.

Káprázik a szemünk ettől a kajától

Káprázik a szemünk ettől a kajátólRitkán vágyunk rikító lila ételekre, de egy kivétel már biztosan van. Már csak azért is, mert ez 100%-ban természetes.

Készíts pezsgőkrémet!

Készíts pezsgőkrémet!Recept - Kitűnő desszert, nyár esti hűsítő-frissítő csemege a pezsgőkrém, melyet egyszerűbb elkészíteni, mint gondolnánk. Bár a szőlőszezon még messze, azért érdemes legalább egy fürtöt beszerezni, mert tökéletes ízkiegészítő.

Kandírozott narancs furminttal

Kandírozott narancs furminttalRecept - Kandíroztál már? Ha nem, akkor most egy egyszerű recepttel elindulhatsz a gasztronómia ezen útján, ha viszont igen, garantáljuk akkor is elnyeri majd tetszésed ez a borral különlegessé tett ínyencség.
Korábbi cikkek
Fröccs
március 08.
Mit eszik a magyar a járvány alatt?
március 03.
Már 65 magyar termék kapott uniós oltalmat
március 02.
Egri kutatók fejtették meg a tokaji aszú titkát
február 24.
Barackpálinkákat ellenőrzött és kóstolt a hatóság
február 21.
Egy magyar boros könyv a világ legjobbjai között
Egy magyar boros könyv a világ legjobbjai között
február 19.
Itt az első karantén sör
február 18.
Michelle Obama a Netflixen főz

Borászportál.hu
ImpresszumMédiaajánlatAdatvédelemTudnivalókHírlevél feliratkozásRendezvények BoriskolaRSS RSS
A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás