Borászportál.huBorról mindenkinek
HírszüretBorvilágBeszámolóGasztróFröccsBornaptárBorpontokKerülőutakBorlexikon

Mit tudunk a bioborokról?

Mit tudunk a bioborokról?Kutatás indult 2019 elején, amelynek középpontjában a borvásárlási szokások, illetve a biobor fogyasztása áll. A szervezők a kérdőív kitöltésében kérik az internetezők segítségét – borfogyasztási szokásaiktól függetlenül.  

Vegyél részt Te is a Nagy Bor Tesztben!

Vegyél részt Te is a Nagy Bor Tesztben!Május 15-én elindult a Nagy Bor Teszt, hazánk legnagyobb online boros felmérése, immár harmadik alkalommal. Az elmúlt két évben összesen 60.000 válaszadó adatait dolgozták fel a kutatók, akik nem kevesebbre vállalkoztak, mint az internetet használók borvásárlási és borfogyasztási szokásainak elemzésére.

Így isztok ti szilveszterkor

Így isztok ti szilveszterkorA szilveszter.hu Nagy Szilveszteri Tesztjéből kiderül, mit, hol, kivel, hogyan iszik a magyar az év utolsó estéjén.

Mi lesz az ismeretlen ismerősökkel?

Mi lesz az ismeretlen ismerősökkel?Az Agrárgazdasági Kutató Intézet felmérése szerint a 22-ből csak öt olyan borvidékünk van, amelyet a megkérdezettek spontán meg tudtak említeni. Mi lesz a többiekkel?

Te sem adsz egy ezrest egy palack borért?

Te sem adsz egy ezrest egy palack borért?Az Agrárgazdasági Kutató Intézet borfogyasztási szokásokról szóló felméréséből kiderül, hogy csak a borfogyasztók harmada hajlandó kiadni 1000 forintnál többet egy palack borért.

Magyar borfogyasztási szokások

Magyar borfogyasztási szokásokAz Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) Élelmiszerlánc elemzési osztálya egy felmérést készítette arról, hogy mi magyarok, milyen borfogyasztási szokásokkal rendelkezünk. Egyik megdöbbentő tény, hogy a vásárlók egy ötede nem olvassa el a címkén szereplő információkat.

Lehúzták az idei termést a hazai borászok

Lehúzták az idei termést a hazai borászokA Terroir Consulting ágazati tanácsadó cég 131 hazai borászattól begyűjtött adatai szerint idén egyetlen pincészet sem értékelte kiválóra a termést.

A magyar férfiak kreatívabbak a konyhában

A magyar férfiak kreatívabbak a konyhábanA magyar nők többsége szerint a férfiak ugyan kevesebbet főznek, de izgalmasabb, eredetibb ételeket készítenek, mint a gyengébb nem tagjai - derült ki egy hazai felmérésből.

Lezárult lapunk nagy borfogyasztási kutatása

Lezárult lapunk nagy borfogyasztási kutatásaLezárult lapunk nagy borfogyasztási kutatása. Az online kérdőív kérdéseire több mint 8 ezer fő válaszolt. A válaszolók között értékes nyereményeket sorsoltunk ki!
Korábbi cikkek
Kiemelt programok
04. 16. - 04. 25.

Borkollégium felsőfok - Nemzetközi borismeret 2.

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BortanfolyamBortanfolyam
04. 29.

Ízelítő kurzus

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BortanfolyamBortanfolyam
05. 15.

Húsimádóknak

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
GasztronómiaGasztronómia
06. 04. - 06. 06.

Borkollégium középfok - Nemzetközi borismeret 1.

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BortanfolyamBortanfolyam
11. 20.

Bordói November Nagykóstoló

Corinthia Hotel Budapest, BudapestCorinthia Hotel Budapest, Budapest
BorfesztiválBorfesztivál
04. 30.

Olaszország - mesterkurzus

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BorkóstolóBorkóstoló
06. 22.

Ízelítő kurzus

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BortanfolyamBortanfolyam
05. 11.

Ízelítő kurzus

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BortanfolyamBortanfolyam
05. 20.

Ízelítő kurzus extra

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BorkóstolóBorkóstoló
07. 01.

Winelovers Summer Party

Cactus Juice, BudapestCactus Juice, Budapest
BorkóstolóBorkóstoló
Fröccs
április 19.
Az Oscar-gálák séfje Budapesten nyit éttermet
április 17.
Formára, dizájnra egyaránt példa nélküli borcsomagolás került forgalomba - FOTÓ
április 14.
40 millió forintot fizetettek egy borászat meglátogatásáért
április 12.
Unicumot ötvözték a kávéval, ez lett belőle...
április 08.
3,5 millió liter a kocsmákból visszamaradt sörnek találtak új helyet
április 06.
Magyar aranyérem a Chardonnay-világbajnokságon
március 31.
Egy tanulmány szerint 2035-re leszokunk a húsról

Borászportál.hu
ImpresszumMédiaajánlatAdatvédelemTudnivalókHírlevél feliratkozásRendezvények BoriskolaRSS RSS
A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás