A gyümölcs már eleve kóser, az a feladat, hogy az is maradjonA közhiedelemmel ellentétben a modern kóser bor nem sokban különbözik bármely más bortól. „A gyümölcs már eleve kóser. A mi feladatunk az, hogy kóser maradjon, miközben borrá válik” – vallja a kaliforniai Herzog Wine Cellars borásza. Sokan azt hiszik, hogy rabbinak kell megáldania, de ez nem így van, hiszen a bor már eleve szent. A borkészítési folyamatok azonban szigorúan szabályozottak.
Tavaszi kortyok nyomában a Winelovers GrandonA tavasz minden bornak jól áll: már szívesen kortyolgatjuk a jól behűtött és frissítő buborékosakat, de nem zárkózunk el a sokszor inkább hideg téli estékre tartogatott, nagytestű vörösektől sem. Éppen ezért ilyenkor érdemes talán olyan eseményre menni, ahol a borfajták és stílusok széles palettájával találkozhatunk – például a Winelovers Grandra, amely idén több, mint 150 kiállítóval, és 700 fölötti tételszámmal kedveskedett nekünk.
AI alkotta bor Somlóról, ismeretlen hazai szőlőfajták, nagyágyú vörösek, mentes és kóser borok10+1 stand, amit nem hagyhatsz ki a Winelovers Grandon!