Borászportál.huBorról mindenkinek
HírszüretBorvilágBeszámolóGasztróFröccsBornaptárBorpontokKerülőutakBorlexikon

Sommelier csapattagot keres az Onyx

Sommelier csapattagot keres az OnyxCsatlakozz a Műhelyhez, az Onyx előszobájához!

10 év múlva igényes borfogyasztó csak az organikus borért lesz hajlandó fizetni

10 év múlva igényes borfogyasztó csak az organikus borért lesz hajlandó fizetniA múlt heti jubileumi Borkonferencián hangzott el a fenti mondat, ahol ezúttal kiemelt szerepe volt az organikus borkészítésről való beszélgetéseknek. Borászok az ökológiai borok készítésének tapasztalatairól meséltek, és arról, hogy mi volt a fő motivációjuk, amikor ezt az utat választották.

Brutál képek a Gourmet Fesztivál ételkölteményeiről

Brutál képek a Gourmet Fesztivál ételkölteményeirőlTörténetének leglátogatottabb rendezvényét zárta hétvégén az OTP Bank Gourmet Fesztivál. A hazai gasztronómia legnagyobb ünnepére közel 30 ezer látogató volt kíváncsi. Egy újonc kiállító nyerte az idei Gourmet díjat.

Mi már tudjuk, mit eszel a májusi Gourmet Fesztiválon!

Mi már tudjuk, mit eszel a májusi Gourmet Fesztiválon!Április 23-án tartották a négy hét múlva a Millenárison megrendezésre kerülő OTP Gourmet Fesztivál sajtótájékoztatóját, ahol a hazai sztárséfek bemutatták, mivel készülnek a májusi rendezvényre.  

A hónap végére megduplázódhat a Michelin-csillagos magyar éttermek száma

A hónap végére megduplázódhat a Michelin-csillagos magyar éttermek számaMárcius 26-án Budapesten rendezik meg a világ talán legnagyobb presztízsű étteremkalauza, a Michelin 2018-as Michelin Main Cities of Europe című kiadványának bemutatóját. Úgy tűnik, Magyarországnak lesz oka az örömre.

A hazai borlapokat is „megfertőzte” a skandináv irányzat

A hazai borlapokat is „megfertőzte” a skandináv irányzatSkandináviában és Nyugat-Európában a legmenőbb éttermek borlapjain külön oldalakat szentelnek az organikus, természethű boroknak, amelyek ára akár a csillagos ég. Hazánkban előbb a gasztronómia, majd úgy tűnik egyre inkább a borlapok is a skandináv trendet követik.

Íme a legjobb magyar éttermek listája

Íme a legjobb magyar éttermek listájaMegjelent a Gault&Millau 2015-ös magyar étteremkalauza, benne a 100 lejobbnak ítélt magyar étteremmel. Első a Costes, a második az Onyx, és a ZONA bisztró a harmadik. A borászatok éttermei is jól szerepeltek.

Íme hazánk legjobb éttermei

Íme hazánk legjobb éttermeiMegjelent a Goult Millau Magyarország 2015-ös étterem- és borkalauza, benne a legjobb hazai éttermekkel.

Vége van a magyar gasztroforradalomnak

Vége van a magyar gasztroforradalomnakAz oly sokat emlegetett gasztroforradalom véget ért, ami most folyik, az már egy következő szakasz - mondta Széll Tamás, a Michelin csillagos Onyx Étterem séfje.
Korábbi cikkek
Kiemelt programok
07. 28.

Winelovers River Night

Pesti Vigadó , BudapestPesti Vigadó , Budapest
BorkóstolóBorkóstoló
Fröccs
június 13.
Workshopok országszerte az ePincekönyv rendszerre való átállásról
Workshopok országszerte az ePincekönyv rendszerre való átállásról
június 02.
Érezd+ a rosét!
Érezd+ a rosét!
május 26.
Koch Csaba lett a Magyar Bor Akadémia új elnöke
Koch Csaba lett a Magyar Bor Akadémia új elnöke
május 12.
Kivételes siker állít emléket a kivételes magyar borásznak, Thummerer Vilmosnak
április 28.
Már jelentkezhetsz a Borkollégium őszi kurzusaira
Már jelentkezhetsz a Borkollégium őszi kurzusaira
április 25.
Rohály Gábortól, a magyar borkultúra megújítójától búcsúzunk
Rohály Gábortól, a magyar borkultúra megújítójától búcsúzunk
március 10.
Tornai borsikerek a Mundus Vini 2022 tavaszi fordulóján
Tornai borsikerek a Mundus Vini 2022 tavaszi fordulóján
Borászportál.hu
ImpresszumMédiaajánlatAdatvédelemTudnivalókHírlevél feliratkozásRendezvények BoriskolaRSS RSS
A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás