Borászportál.huBorról mindenkinek
HírszüretBorvilágBeszámolóGasztróFröccsBornaptárBorpontokKerülőutakBorlexikon

A legjobbakat kóstoltuk – 1. rész

A legjobbakat kóstoltuk – 1. részSzeptember 19-én a Corinthia Hotel Budapestben került megrendezésre a Winelovers 100 Nagykóstoló. Ez az a rendezvény, ahol a 2020-ban Magyarország 100 legjobbjának választott borát kóstolhatták a vendégek, hiszen a Winelovers 100 – A 100 legjobb magyar bor 2020-as kiadványának megjelenése után a kiadványban szereplő minden tétel a pultokra került, sőt a kiállítók egyéb boraikat is magukkal hozták.

Egy GRANDiózus kóstoló margójára

Egy GRANDiózus kóstoló margójáraA Corinthiába szervezett első Winelovers Grand a helyszínválasztás és a felhozatal alapján is fényesnek ígérkezett, ám avatott borrajongóként kissé kételkedtem abban, hogy a hasonló programok sorában az újdonság erejével fog hatni rám. Aztán jött a meglepetés!

A hónap legolvasottabb Borászportál cikkei

A hónap legolvasottabb Borászportál cikkeiHa téli álmot aludtál januárban és most tudni szeretnéd, miről maradtál le, ez a cikk segít eligazodni.

Bemutatkoznak a Borkollégium oktatói: Szik Mátyás, a sommelier

Bemutatkoznak a Borkollégium oktatói: Szik Mátyás, a sommelier30 éves korára már örökös magyar sommelier bajnoknak vallhatta magát és azóta sincs megállás. Szik Mátyás mára a hazai borszakma legelismertebb és lefoglalkoztatottabb szereplői közé tartozik. Mégis elvállalta, hogy 2020-tól a Borkollégiumban oktat, mert – mint mondja – ez egy hazatérés számára.

Bormarketing és értékesítés #1: A bormarketing alapjai

Bormarketing és értékesítés #1: A bormarketing alapjaiMi kell a sikeres marketing kampányhoz? Hogyan tudom új piacokon értékesíteni a termékemet? Hogyan kerülhetek fel az éttermek borlapjára? A Borkollégium legújabb Bormarketing és értékesítés című tanfolyamán többek között ezekre a kérdésekre keressük a választ a szakma kiváló képviselőinek segítségével. 

Magyar Borok Bálja sétálójegy: az exkluzív borkóstolás új szintje

Magyar Borok Bálja sétálójegy: az exkluzív borkóstolás új szintjeVágysz Magyarország legexkluzívabb boros eseményének csillogására, de nem szereted a kötöttségeket? Ezt az ajánlatot neked találták ki.

Mi az a dekantálás és mikor van rá szükség?

Mi az a dekantálás és mikor van rá szükség?Az érett vöröset sem mindig, néha viszont a fehéret is. Az ideális időtartam nagyon sok mindentől függ. Van, amit érdemes duplán és van, amit egyszer is tilos. Tudj meg mindent 4 perc alatt a dekantálásról!

Villány vagy franc? - a harmadik Franc & Franc konferencia tanulságai

Villány vagy franc? - a harmadik Franc & Franc konferencia tanulságaiMég mindig nem egyértelmű, hogy a Villányi Franc sztoriban a szőlőfajta vagy a borvidék a fontosabb – derült ki a harmadik alkalommal megrendezett Franc & Franc konferencián. A siker egyik kulcsa pedig a villányi fehér bor lehet.

Elindult a Bormarketing 1x1 roadshow

Elindult a Bormarketing 1x1 roadshowSikeresen zárta első állomását a Bormarketing1x1 Roadshow. Az egész napos konferencia és workshop Villányban debütált április elején, és máris szerveződik a következő,  szekszárdi rendezvény, amelyet május 3-án tartanak majd. A tapasztalatokról Nagy Gábort, a Bormarketing1x1 alapítóját és a Roadshow megálmodóját kérdeztük.
Korábbi cikkek
Kiemelt programok
01. 30.

Alap ízek, alap étel- és bor párosítások

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
GasztronómiaGasztronómia
01. 19. - 02. 23.

Borkollégium alapfok - Borismeret A-tól Z-ig

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BortanfolyamBortanfolyam
Fröccs
január 21.
Megszületett az első "vakcinabor"
Megszületett az első \
január 18.
Magyar siker egy francia pezsgőversenyen
január 12.
Kávéval sokkolnak a tudósok
január 11.
Újabb mérföldkőhöz érkezett a pálinka-szabadságharc
december 27.
Megválasztották az Agrárminisztérium pálinkáját
december 15.
Rendhagyó borverseny zajlott Miskolcon – íme az eredmények
december 12.
Gesztenyepüréket, gesztenyemasszákat teszteltek: melyik legjobb?

Borászportál.hu
ImpresszumMédiaajánlatAdatvédelemTudnivalókHírlevél feliratkozásRendezvények BoriskolaRSS RSS
A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás