Magyar Borok Bálja sétálójegy: az exkluzív borkóstolás új szintje

Borászportál
2019. január 09., 11:20


Vágysz Magyarország legexkluzívabb boros eseményének csillogására, de nem szereted a kötöttségeket? Ezt az ajánlatot neked találták ki.
Magyar Borok Bálja sétálójegy: az exkluzív borkóstolás új szintje
Az idén ezüst báli belépőre keresztelt jegy tulajdonképpen az eddigi sétálójegy megfelelője, miközben a korábbi éveknél még több élményt nyújt. Ami nem változott: a 20 órai kapunyitástól a hajnali zárásig korlátlanul kóstolhatod azt a mintegy 150 bort, amit a szervezők a legjobb magyar borászatok kínálatából válogattak össze. Vagyis alapból egy nagyszabású, exkluzív sétálókóstolón vehetsz részt, de ennél még sokkal többet is kapsz.
 
4 fő felett 10%, 6 fő felett 15% csoportos kedvezmény az Ezüst báli belépőjegyek árából! Részletek itt.
 
1. Amikor megérkezel, az előtérben az ültetett vacsorán résztvevőkhöz hasonlóan megkóstolhatod a 4 welcome drinket valamint az üdvözlőfalatokat.
 
2. Ezután a kóstolótérben elfogyaszthatod a 3 fogásos, állófogadásos báli vacsorádat a hozzájuk Szik Mátyás örökös magyar sommelier bajnok által kiválasztott 1-1 borral.

3. A vacsora mellett további válogatott ínyencségeket kóstolhatsz többek között a Stelázsi, az Osztriga Sommelier, Süss - Édes Élet és a Zila Kávéház standjánál.
 
Éld át három percben a 2018-as Magyar Borok Bálját
 
4. Nem csak az ízlelőbimbóidat kényeztetik egész este a változatos programok: a kaszinó sarokban próbára teheted a szerencsédet, kiváló kubai szivarokat szívhatsz és a lounge-ban 9-től zenét keverő DJ segítségével hangolódhatsz a késő este megnyíló tánctér fergeteges bulijára.
Kivetítőn egész este folyamatosan követheted a bálteremben zajló eseményeket.
 
5. Ha pedig véget ér az est, az elköszönő csomagodnak hála az élmények egészen hazáig kísérnek. Ez már most rengeteg finomságot tartalmaz és a lista egyre csak bővül:
  • két palack bor (VinArt Pincészet Francia Módi 2015, valamint Koch Borászat Olasz Módi 2017)
  • Bock szőlőmag őrlemény
  • Bock szőlőmag tabletta
  • Borkeksz
  • Sommelier snack
  • Winelovers 100 – A 100 legjobb magyar bor magazin
 
Az ezüst báli belépő ára 40.000 Ft/fő. A jegyek száma korlátozott, ezért minél előbb kattints ide, vagy lépj kapcsolatba a szervezőkkel az info@borbal.hu címen, illetve a +36 70 321-4891-es telefonszámon. 
 
Winelovers borok az olvasás mellé