A hónap legolvasottabb Borászportál cikkei

Borászportál
2020. február 01., 08:40


Ha téli álmot aludtál januárban és most tudni szeretnéd, miről maradtál le, ez a cikk segít eligazodni.
A hónap legolvasottabb Borászportál cikkei
Az új év első napjaiban immár hagyomány, hogy összeszedjük az év legjobban várt boros eseményeit. A 2020-as Winelovers válogatás a már bejáratott, nagy népszerűségnek örvendő kóstolók mellett sok meglepetést is tartogat.
 

Február 15-én kerül megrendezésre a 15. Magyar Borok Bálja. A Ezüst báli belépőre keresztelt sétálójegy minden évben a kötetlen „élményszerzés” lehetőséget nyújtja hazánk legexkluzívabb boros rendezvényén. Januári cikkünkből az olvasók megismerhették a „sétáló” vacsoramenü fogásait, de egyéb további részleteket is elárultunk.

Decemberben kezdtük, januárban fejeztük be a cikkíróversenyünkre jelentkezett Szegedi László napa-völgyi kalandjainak közlését. Sok-sok érdekesség borkedvelőknek és szakembereknek egyaránt.
 
A cikkíróversenyünk egy másik írása egy olyan hazai „titkos” bortúrára kalauzolta el az olvasókat, ahol kiválóan megfér egymással az L.A. Woman és Hamvas Béla.

Decemberben felélesztettük a Borkollégium oktatóit bemutató sorozatunkat, 2020-ban ugyanis 3 taggal bővül a csapat. Szik Mátyás örökös magyar sommelier bajnok januári portéja még a boros szakmában jártas, őt jól ismerő embereknek is tartogathatott meglepetéseket.