A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás


|
Így készíts cukorszirupot
A cukorszirup tulajdonképpen sűrű cukoroldat, amelynek töménysége a hozzáadott cukor mennyiségétől függ. A cukrot így, folyékony halmazállapotban nagyon egyszerűen használhatjuk a nyáron érthető módon népszerű hideg italok, limonádék, könnyű alkoholos, illetve alkoholmentes koktélok elkészítéséhez. Könnyen adagolható, és a cukor biztosan nem fog ropogni a fogunk alatt. Egyszerre nagyobb adagot készítsünk, és a felhasználásig tároljuk hűtőben.
A cukorszirup készítése nagyon egyszerű: egy liter vízhez adjunk 80 dkg kristálycukrot, és kevergetve forraljuk fel. (A képződött habot szedjük le.) Főzzük a cukor teljes feloldódásáig, majd hűtsük le. Töltsük üvegekbe, és tegyük a hűtőbe.
|
A japán, a thai, és a görög konyha fogásai mellé is jó választás a bor
Töltsd meg a novembert egy kis melegséggel! Ismét jön az év legvörösebb kóstolója!
Válasszunk bort könnyedén!
Szerethető, sokszínű, és nagyon a miénk - Az olaszrizling három árnyalata
Két mozi árából boros tanfolyam, és korlátlan kóstolás a Winelovers Grandon a NextGen jeggyel
Megtalálni azt a mértéket és egyensúlyt, amelyre az életünk minden területén szükségünk van
Nyiss az ünnep váratlan fordulataira!
Ne hagyd ki az ingyenes regisztrációs lehetőséget a WineFolly.com-on! Elindult a Magyarország Régiókalauz
HOLDVÖLGY Birtok, Mád
Borkóstoló
HOLDVÖLGY Birtok, Mád
Borkóstoló