Borkorcsolya Etyeken gasztro-meglepetésekkel


2023. január 12., 10:00


Folytatódik az Etyeki Piknik 12 rendezvénysorozat: az első állomás a Borkorcsolya január 21-én.
Borkorcsolya Etyeken gasztro-meglepetésekkel
Etyek szerelmesei jól tudják, hogy ez csupán az első idei esemény, hiszen hónapról-hónapra jönnek majd az izgalmas tematikus programok.
 
Igazán hangulatos elnevezést kapott az idei első Gasztrosétány esemény: a Borkorcsolya a nevéhez méltó izgalmas programokkal és gasztronómiai kínálattal vár minden érdeklődőt. Érdemes tehát január 21-én Etyekre látogatni, hogy igazán jóízűen kóstoljunk bele az új évbe, raktározzunk be minél többet a finom téli falatokból. 
 
Borkorcsolya Etyeken gasztro-meglepetésekkel
 
Az év első Etyeki Piknikjén biztosan jól fog csúszni a sokféle gőzölgő forralt bor, tea, puncs, grog, forró csoki és számos vérpezsdítő ital. Természetesen nem hiányozhatnak mellőlük a gasztromeglepetések sem: akár a disznótoros finomságok, akár a szarvaspörkölt híve vagy, a megfelelő borpárosítással várnak rád a helyszínek. Falatozás közben hallgathatsz jazzt élőben vagy lemezen, de hüttés harmonika is gondoskodik a szívmelengető etyeki alaphangulatról. 
 
Borkorcsolya Etyeken gasztro-meglepetésekkel
 
 
Etyeken havonta jelentkeznek tematikus, borkulturális eseményeikkel, a hamisítatlan etyeki hangulattal. Februárban a Pincenyitogató, márciusban pedig a Dűlőbisztró következik majd. A Piknik weboldalán a teljes év programja elérhető már, itt pedig a Borkorcsolya kínálata böngészhető végig.
 
Winelovers borok az olvasás mellé