Készülj fel az újranyitásra: így utazhatsz borvidékekre a közeljövőben!

Borászportál
2021. április 20., 09:42


A megfelelő átoltottság elérése után remélhetőleg hamarosan újra lehet majd utazni. Nem árt azonban, ha tisztában vagy vele, milyen előzetes tennivalóid lesznek, mely új szabályokat kell betartanod, ha útnak indulsz.
Készülj fel az újranyitásra: így utazhatsz borvidékekre a közeljövőben!
2020 tavasza óta forgatja fel a külföldi utazásokat a Covid-19. Úgy tűnik azonban, hogy hamarosan vége lehet ennek az időszaknak, és bizonyos kisebb-nagyobb korlátozások mellett, de újra beindulhat a turizmus országon belül és kívül egyaránt.
 

 
Ezt megelőlegezendő készített interjút a Private-Banking.hu az OTP Travel marketing vezetőjével. A beszélgetésben nagyon sok hasznos tudnivaló, jótanács hangzik el Mikola Györgytől a már most is elérhető utazási célpontokról, az utazás előtt mérlegelendő szempontokról és arról, az árak hogyan változnak az „új korszakban”.
 
Ha már te is türelmetenül várod, hogy nyíljanak a pinceajtók és az országhatárok, mindenképpen érdemes elolvasnod a teljes interjút, mert sok fontos információt tudsz meg belőle azzal kapcsolatban, hogyan is készülj fel az útra, hogy ne érjenek kellemetlenségek és tökéletesen sikerüljön a nyaralás.
 
A teljes cikket IDE kattintva tudod elolvasni.
Winelovers borok az olvasás mellé