Megnyitott a Borháló Szeged üzlete!

Borászportál
2014. október 30., 15:18


Végre eljött a várva várt pillanat: a mai napon megnyílt a Borháló újabb üzlete Szegeden!
 
Sok szeretettel várják Önt és barátait, valamint családtagjaikat az üzletben délelőtt 11 órától este 7 óráig, ahol végre megkóstolhatja a Borháló Szeged kitűnő borait, és haza is viheti az első palackjait. Az üzletvezetők szeretnék Önt külön is megjutalmazni, amiért már nyitás előtt bizalmat szavazott a boltnak és vásárlóként regisztrált az üzletben:
A héten, az első megvásárolt bor mellé egy másikat választhat féláron, ráadásul egy „Borhálós” csomagolásban viheti haza!
 
Még új az üzlet, ezért a próbaüzem jegyében a szervezők nagyon hálásak lennének minden észrevételért, javaslatért, visszajelzésért.
A Hivatalos nyitórendezvényt követően, november 22-én megrendezésre kerül az első borkóstoló este is, amelyről elsőként fogják Önt értesíteni, de ezt már most érdemes a naptáradba beírni! Neves pannonhalmi borász érkezik hozzánk, ... a részletek egyelőre maradjanak titokban.
Nagyon várják a szervezők Önt is!
Jelentkezés: http://www.borhalo.com/szeged oldalon a hírlevél feliratkozás felületen, majd jelentkezzen emailben vagy az üzletben.
Elérhetőségek:
Major Márta, üzletvezető
Telefon: +36 208 1299
E-mail: szeged@borhalo.com
Cím: 6722 Szeged, Gutenberg utca 10.
Web: www.borhalo.com/szeged
Facebook
Winelovers borok az olvasás mellé