Moving on up!

Borászportál
2017. július 01., 08:00


11 millió eladott lemezzel, két Brit Awards és a Mercury Music Prize díjjal a háta mögött, végigkoncertezve a világot és megalkotva a – nem hivatalosan – nemzeti himnusszá váló „Proud” című dalt, kijelenthetjük, hogy Heather Small korunk egyik legsikeresebb angol női művésze.
Moving on up!
Az M People együttes tagjaként – olyan világslágerekkel, mint a „Moving On Up”, „One Night In Heaven” és a „Search For The Hero”, illetve albumaikkal, mint a Northern Soul, az Elegant Slumming, a Bizarre Fruit  és a Fresco  – Heather a ‘90-es évek egyik meghatározó hangjává vált.

Azóta Heather hatalmas sikert ért el két szóló lemezével is. Proud című albumának címadó dala olyan eseményeken hangzott el, mint a 2012-es Londoni Olimpia rendezési jogának elnyerése alkalmából tartott ünnepség, a Győzelem Napjának 60. évfordulóján, a Trafalgar téren rendezett megemlékezés, a Queen Mary 2 óceánjáró vízre bocsátása, a cunami áldozataiért szóló segélykoncert, vagy a Rögbi Világkupán megszerzett angliai győzelem ünneplése. 2010-ben pedig Anastacia és Lulu mellett Heather is tagja lett az óriási sikerű “Here Comes the Girls” projektnek – felejthetetlen táncos-zenei élményt nyújtva angliai és írországi turnéjuk során.
 
 
Különleges varázsának, sziporkázó eszének, ragadós jókedvének köszönhetően Heathert rendszeresen hívják különböző TV műsorokba és beszélgetős show-kba, de elismert és sokszínű látásmódja miatt aktuális kérdésekben is keresett, miközben rendszeresen jótékonykodik is.
Heather Small július 13-án lép fel a VeszprémFesten, a História Kert szabadtéri színpadán.
 
A VeszprémFest további fellépői

Július 12-én Richard Bona és a Mandekan Cubano lép fel, hogy bemutassák 2016-os albumukat, a Heritage-t. Az Afro-Kubai projekttől igazi „crossover” zenére számíthatunk, ahol Bona kameruni-afrikai zenei világa és a fiatal és kiváló kubai zenészek stílusa kapcsolódik össze.
Július 14-én egy élő legenda, Tom Jones énekel a Veszprém Arénában. A 76 éves sztártól egy életmű-koncertre számíthatnak a Jones-rajongók, a nagy örökzöldek és poposabb számai is mind elhangzanak majd.

Július 15-én Prince hajdani zenekara, a The New Power Generation (The NPG) lép fel a „Celebrating Prince” turné keretében, szintén a Veszprém Arénában. Az NPG több mint két évtizeden át volt Prince kísérő zenekara, a koncerten az összes nagy közös slágerüket meghallgathatjuk.
 
Bővebb információ és jegyvásárlás ITT.
Winelovers borok az olvasás mellé