Rumtenger az Éden Hotel évadköszöntő buliján

Borászportál
2012. március 20., 07:54


Celeb - Party - Hatalmas bulival köszöntötte a Viasat az Éden Hotel második évadát, a Millenáris teátrumban. A tévécsatorna végtelen mennyiségű rumot, sört, bort és üdítőt tárazott be estére, így a koktélpult személyzete még éjjel kettőkor sem pihenhetett. Román Balázs beszámolója
Rumtenger az Éden Hotel évadköszöntő buliján
 
Csapatós szextestek
Kisebb fürtökben ácsorgó, kidagadt nyaki verőérrel egymás fülébe üvöltöző iparági celebek a terem egyik oldalán, vadul szeletelő, önfeledt rókaurak és csinos partnereik a terem másik végében. Nagyjából így nézett ki a Millenáris Teátrum múlt csütörtökön, ahol a Viasat ünnepelte az Éden Hotel második évadának elindulását. Az esemény dinamikájából adódóan az este elején a fürtös oldal felé billent a mérleg, a végén a szeletelős részen voltak többen. Összességében nagyon jól éreztük magunkat.
Mexikói kaják
A program tartalmas, rövid, szórakoztató, lehengerlő beszédekkel indult, aztán Horváth Éva, aki az Éden Hotelt műsorvezetője is, felszólította a közönséget, hogy egyen-igyon és érezze jól magát. A sokszáz résztvevőnek nem kellett könyörögni, addigra amúgy is áthatolhatatlan sor vette körbe a gyors- és lassúkezű koktélkeverő lányokat. Szerencsére a koktélpultot közrefogó embergyűrű a svédasztalos kajáltatás elindítása után rövid időre meglazult, így a tudósítócsapat is feltölthette magát. Mások tányérjáról úgy láttuk a szervezők mexikói ételkülönlegességekkel készültek, amit személyesen nem teszteltünk, de minden csodálatosan nézett ki.
 

Rumtenger
Az is elismerést érdemel, hogy a tévécsatorna végtelen mennyiségű rumot, sört, bort és üdítőt tárazott be estére, így a koktélpult személyzete még éjjel kettőkor sem pihenhetett, a közönség viszont egyre nagyobb kilengéssel végezte a bevezetőben leírt kétféle szórakozást, sőt távozásunkkor a terem ácsorgó felén is elindult egyfajta ritmikus mozgás. A zene egyébként valamennyire a latin tematikán mozgott, erős elektronikus alappal. Az hozott felüdülést, amikor Mira, Pély Barna vagy Újvári Péter énekeltek az alapokra. Ők nagyon jók voltak.
Rumtenger az Éden Hotel évadköszöntő buliján
Éden Niki interjút ad (fotó: Kreatív Online)
VV Attila, hol vagy?
A parti vonzerejét jelenthette az is, hogy a testiséget nem elutasító valóságshow szereplői is a helyszínen voltak, nyilván ennek is köszönhető, hogy egy elcsípett beszélgetésfoszlányból úgy hallottuk, nemsokára megérkezik a Való Világ ötödik szériájának győztese, VV Attila, aki aztán nem jött. Helyette viszont találkozhattunk az emberrel, aki félrehívott minket, hogy elárulja, ő bizony együtt utazott a repülőn a játékosokkal és az egyik fiú az ő strandpapucsában nyomult az egész játék alatt. Meg ilyenek.
Az Éden Hotel 2. nézettségi eredményei
 Jól indult az Éden Hotel második szériájának első hete. Az első adás 8,6 százalékos közönségarányt hozott a 18-49 éves tévénézők körében, ami aznap meglehetősen jó eredménynek számít. A hét további napjaiban ugyanez a mutató nem esett vissza jelentősen, kedden a 18-49 korosztályban a közönségarány 6.1, szerdán 5.1, csütörtökön pedig 7,8 volt. A csatorna által preferált 18-39 éves korosztályban még szebbek a számok, itt az első adást az éppen tévézők 13.4 százaléka látta, a csütörtöki adást pedig 10.4.
Szerző: Román Balázs
Forrás: Kreatív Online
Winelovers borok az olvasás mellé