Tavasszal jönnek a Trónok harca borok

Borászportál
2016. november 24., 16:00


Napjaink egyik legsikeresebb sorozatában előszeretettel locsolják a bort, ezért adta magát, hogy előbb-utóbb hivatalos Trónok harca borokkal koccinthatnak egy-egy váratlan fordulatra a rajongók. 
Tavasszal jönnek a Trónok harca borok
Fotó: foodandwine.com
Az HBO a Santa Rosa-i Vintage Wine Estates-szel állapodott meg, a családi borászatokat képviselő cég kiváltsága lesz a jövőben a hivatalos Trónok harca borsor összeállítása, palackozása és forgalmazása.

Első körben háromféle bor lesz megtalálható a szortimentben: egy vörös házasítás, egy chardonnay és egy cabernet Sauvignon. A 2017 tavaszán – minden bizonnyal a sorozat új évadának megjelenésével összehangoltan – piacra kerülő borok közül az első kettő 20, míg a cabernet sauvignon 40 dollárba fog kerülni.

A sorozat népszerűségét meglovagolva 2014-ben ugyan már piacra dobtak Trónok harca borokat, de ez az első alkalom, hogy hivatalos borsora jelenik meg a fantasy-nak.

Ez nem az első termékcsalád a hivatalos Trónok harca alkoholos italok sorában, a Brewery Ommegang jóvoltából a Hét Királyság sörét (és hat másik félét) már lehet kapni.
 
UPDATE: Az alábbi linkre kattintva mostantól rendelhetők a borok! 
 
Tavasszal jönnek a Trónok harca borok
Winelovers borok az olvasás mellé