9 érv, miért nem hagyhatod ki az idei Winelovers 100 Nagykóstolót szeptember 18-án


2021. szeptember 07., 15:56


Nem is kérdés, hogy ez lesz az év borkóstolója, hiszen a 100 legjobb hazai bort tudod egyetlen jegy áráért végigkóstolni és számos más élmény vár rád. Ha kétségeid lennének, íme az okok, amiért egyszerűen nem lehet kihagyni ezt a rendezvényt.
 
9 érv, miért nem hagyhatod ki az idei Winelovers 100 Nagykóstolót szeptember 18-án
Ez az esemény tényleg kihagyhatatlan, máris soroljuk az érveinket.
 
1. 10 900 Ft - két-három palack bor ára. Egy ilyen árú jeggyel kóstolhatod meg akár az összes bort, amit a szakmai zsűri idén a 100 legjobb magyar bor közé beválasztott. Ebbe a 100 borba a könnyedebb fehérborok, rozék, gyöngyözők, testes vörösborok, pezsgők és igen, aszúk is tartoznak, vagyis sok-sok olyan bor is, amelyből egyetlen palackot sem lehetne venni 10 900 forintért. Itt a nagy lehetőség, hogy nagyobb befektetés nélkül kóstolj végig olyan borokat, amilyenekről eddig csak álmodtál! Itt megveheted szeptember 17-ig az elővételi jegyedet.
 
2. Ha nem elég a 100, mutatunk még többet. Ugyanis nemcsak a legjobb 100 bor, hanem további 59 kategóriagyőztes tétel valamint ezen felül + 70 bor, amely még ott lesz a rendezvényen. 229-nél tartunk, bírod még?
 
3. A jegyed árához ajándékba kapsz egy Winelovers 100 - A 100 legjobb magyar bor magazint 1.790 Ft értékben, hogy otthon is feleleveníthesd a bor élményeidet. Ez a magazin tartalmazza ugyanis mind a 159 bor rövid leírását, és további bor témájú érdekes cikkeket, interjúkat.
 
9 érv, miért nem hagyhatod ki az idei Winelovers 100 Nagykóstolót szeptember 18-án
 
4. Ezen az exkluzív rendezvényen 108 hazai bormárka képviselteti magát: így személyesen találkozhatsz borászokkal vagy azok képviselőivel. A legtöbb pincészetet már felfedtük a nagyközönség előtt, ha kíváncsi vagy rájuk, itt megnézheted őket.
 
5. Ha szeptember 7-13. között rendeled meg a jegyed elővételben, ajándékba kapsz mellé egy minőségi Winelovers dugóhúzót is 1.790 Ft értékben. A jegyrendelésnél válaszd az elővételi jegy + ajándék winelovers bornyitó lehetőséget, hogy megszerezd az ajándékot. Jegyrendelés itt.
 
9 érv, miért nem hagyhatod ki az idei Winelovers 100 Nagykóstolót szeptember 18-án
 
 
6. Nemcsak kóstolhatsz, hanem a boros tudásodat is elmélyítheted, hiszen ingyenes pop-up előadások várnak, amit a Borkollégium szakmai nagyágyúi és a borszakmában tevékenykedő szakemberek tartanak.
 
7. Magunk sem hisszük el, hogy még mindig tart ez a felsorolás: az este folyamán még tombola sorsoláson is részt vehetsz. Szerintünk a tombola nyeremények közül a 2 főre a Costes Downtown étterembe szóló degusztációs menü vacsorája a csúcs, 100 000 Ft értékben - borsorral természetesen -, de lesznek webshop és borkollégium utalványok, valamint ha szerencséd van, aszúkkal, pezsgőkkel, nagy vörösborokkal térhetsz haza. A tombolával akár a teljes jegyed árát visszanyerheted! A tombola nyeremények teljes listája megtalálható itt - görgess kicsit, hogy megnézhesd.
 
8. A jegyárakra csoportos kedvezményt adunk: 4 fő felett 10%-kal, 6 fő felett 15%-kal kevesebbet kell fizetned. Megéri barátokkal, munkatársakkal jönni, és megbeszélni a kóstolt tételeket.
 
9 érv, miért nem hagyhatod ki az idei Winelovers 100 Nagykóstolót szeptember 18-án
 
9. Ha még ennél is többre vágytál, akkor különböző VIP jegyeink közül is válogathattál volna, ha időközben nem fogyott volna el mind egy szálig. Ez a VIP-loungeba való belépést biztosítja, ill. egyéb ajándékokkal, extra bortételek kóstolásával jár. Itt megnézheted a különböző jegytípusokat. A normál jegy viszont elérhető még, ne maradj le, mert ellenállhatatlan, és elkapkodják.
 
Szerintünk, bánni fogod, ha kihagyod ezt a kóstolót, de ha valamiért muszáj távol lenned, mutatjuk, miért rendeld elő a Winelovers 100 – A 100 legjobb magyar bor című magazint. Winelovers 100 - A 100 legjobb magyar bor előrendelése itt.
 
 
A rendezvény helyszíne: Corinthia Hotel Budapest (1073 Budapest, Erzsébet krt. 43-49.)
A rendezvény időpontja: 2021.09.18. 14:00-22:00
 
 
 
Hogyan választják ki a nyertes borokat a Winelovers 100 magazinba?
A Winelovers 100 verseny a más mérvadó hazai és nemzetközi versenyeken jó helyezést elért borokkal, valamint a borászatok által ezen felül nevezett tételekkel zajlik, vagyis a legjobbak mérik össze a tudásukat. A zsűri minden tételt vakon kóstol és a nemzetközileg elfogadott 100 pontos skálán, szabadszavas borleírással kiegészítve a megadott érzékszervi bírálati és minőségi szempontok alapján értékeli a borokat. A 100-as listán kívül további 6, hazánkban kiemelt figyelmet érdemlő kategória (illatos fehérbor; rozé; száraz fehérbor; vörösbor; édes bor és pezsgő) legjobbjait (kategóriánként 20-20 tételt) is kiválasztották, hogy lehető legteljesebb képet kapjuk a magyar borokról. A 100 legjobb bor mellett tehát számos más bor is kiemelt figyelmet kap. Ha érdekel, kik voltak az idei zsűri tagok, katt ide.
 
 
 
 
 
 
 


 
Winelovers borok az olvasás mellé