7 érv, hogy előjegyezz a Winelovers 100 magazinra 2021-ben is!

(X)
2021. augusztus 11., 00:00


JÖN A 100 LEGJOBB MAGYAR BOR LISTÁJA!
 
Tombol a nyár. Egymás után nyílnak a csendes és bubis borok a teraszon, vitorláson, grillpartyn, de mi egy percre sem pihenünk, és ahogy az év második felébe lépünk, minket a Wineloversnél most is az foglalkoztat a leginkább, melyek a 2021-es év legjobbjai hazai fehérben, vörösben, pezsgőben, rozéban, illatos borokban és persze édesben? Menetrend szerint szeptember közepén jön a Winelovers100 – A 100 legjobb magyar bor magazin friss kiadása, és a kattintás után első ízben árulunk el kulisszatitkokat a készülő kiadványról, mely itt előjegyezhető már!
7 érv, hogy előjegyezz a Winelovers 100 magazinra 2021-ben is!
Fotók: Szmodits Balázs
 Sok szempontból különleges lesz az idei lapszám. Íme 7 ok, amiért érdemes várni a szeptemberi megjelenést:
 
1. Megismerheted Magyarország 100 legjobb borát, melyet több mint 600 nevezett bor kóstolásával választottunk ki a nyáron. Ez minden eddiginél magasabb mintaszám, minden eddiginél több neves zsűritag részvételével, akik három panelben kóstoltak négy napon keresztül, hogy kiderüljön, kik a legjobbak.
 
2. További 6 toplistában lehet majd megismerni, mik most a legmenőbb borok műfajokon belül (száraz fehér, rozé, pezsgő, vörös, édes bor és illatos kategóriákban). Összesen így 159 olyan bor került be a magazinba, amiket idén mindenképp ajánlott megkóstolni rendezvényeken, barátokkal, borbárakban, éttermekben.
 
3. Ettől az évtől bevezetésre kerülnek a Winelovers medálok, így ezüst, arany és nagyarany minőségben is gyönyörködhetnek majd mind a borászok, mind a fogyasztók a magazint lapozgatva és a boltokban a megfelelő borokat kutatva.  Több mint 50.000 palackon már biztosan fogsz találkozni ilyen „plecsnikkel”, mi ezzel is igyekszünk tájékoztatni, orientálni, segíteni a borkedvelőket a borválasztás során.
 
7 érv, hogy előjegyezz a Winelovers 100 magazinra 2021-ben is!
 
4. A legizgalmasabb kortárs pincéket bemutatva borászportrék, eduaktív cikkek, interjúk készülnek a díjazott borok kapcsán: izgalmas történetekkel, tanulságos infografikákkal, statisztikákkal és szakértői összefoglalókkal napjaink bortrendjeiről.
 
5. Tavaly Steven Spurrier volt a külföldi szaktekintély, akivel interjút készítettünk, de idén is lesz egy meghatározó angol-szász meglepetésvendégünk, akit a hazai borok kapcsán megszólaltatunk. Hogy ki lesz ő, a magazinból megtudhatjátok.
 
6. Mindez igényes külső és tartalom mellett, amit jól esik lapozgatni, kézben venni, de ott a helye a nappali asztalán, de nem hiányozhat az iroda kanapéjáról sem, ha szeretnéd ügyfeleidet szórakoztatni.
 
7 érv, hogy előjegyezz a Winelovers 100 magazinra 2021-ben is!
 
7. A magazinnak mindössze 1.790 HUF az ára, ami mindössze egy korrekt hazai illatos fehérbor vagy rozé árának felel meg, amikről tehát szintén tájékozódhatsz majd a magazin hasábjairól.

 
HOL KAPHATOM MEG?


Ne maradj le! A magazint itt lehet előjegyezni!
Szeptember 16-tól több mint 800 ponton lesz elérhető:

  • Lapker újságos standok
  • Relay
  • Inmedio
  • Szuper- és hipermarketek
  • Benzinkutak
  • És 50-nél is több Libri és Líra könyvesboltban
 
7 érv, hogy előjegyezz a Winelovers 100 magazinra 2021-ben is!
Fotók: Gellér Anna

ÉS HA EZ NEM LENNE ELÉG….
 
Ha a Winelovers 100 rendezvényre jegyet váltasz itt, a helyszínen ajándékba kapod a magazint, így a kiadvánnyal a kézben kóstolhatsz, interakítv módon szeptember 18-án, 108 márka, 159-nél is több borával, prémium környezetben, a Corinthia Hotelben.
 
Októbertől pedig a Borkollégium mesterkurzusain tanulás közben lehet megismerni a díjazott borokat, mindezt nagyon kedvező áron. Ajánlott ide is jegyet váltani itt!