A borfesztiválok hete következik

Borászportál
2017. július 27., 17:30


Augusztus legelső hete sem szűkölködik boros programokban. Habár a hét igazán szerdán indul be – legalábbis boros bulik tekintetében – azért biztosak vagyunk benne, hogy a hét elején is lesz lehetőségetek egy finom pohár borra. Pompás programok következnek!
A borfesztiválok hete következik
Szerdától
 
A hét második felében két kóstoló közül is választhattok, az egyiken a Palack Borbár limitált számú válogatás borait tesztelhetitek a szerdai tematikus estjük keretein belül. Kóstolhattok a Nádas, Dénes, Sebestyén Csabi, Pastor, és Etyeki Kúria pincészetektől. A József körúton pedig a Borháló új partnere, a gyöngyösi Dubicz Borászat és Szőlőbirtok mutatkozik be. Ne hagyjátok ki, hiszen a Mátra különleges adottságú borvidék, ahol a savak mindig kerekek, a borok pedig illatosak, aromásak.

08.02. Palack és 0,75 válogatás borok tesztje
Bővebb infromációk ITT!

08.03. Dubicz bemutatkozó kóstoló
Bővebb információk ITT
 
A borfesztiválok hete következik

Hétvége

Augusztus első hétvégéjén második alkalommal próbálhatjuk ki, milyen is az autós forgalom elől lezárt hídon egy palack bort kortyolgatva átsétálni. Ez alkalommal Te se hagyd ki, hívd meg barátaidat, vigyetek egy gitárt és zenéljetek, vagy csak egyszerűen élvezzétek a csodás panorámát a lemenő nap sugarai között. Ha pedig a népzene és a népművészet szerelmese vagy, érdemes lesz ellátogatnod a budafoki pincészetekhez, ahol a meghívott együttesek és művészek mellett finom ételekkel és italokkal várják a vendégeket.

08.05. Egy üveg borral a Szabadság hídon
Bővebb információk ITT!
 
08.05. Budafoki Pincejárat- újabb programok, élmények a bor és a kultúra egységében!
Bővebb információk ITT!
Fesztiválok

Ez a hét hat borfesztivált is tartogat az igazi fanatikusok számára. A Balaton körül 3 helyszínen is kóstolhatunk, illetve Debrecen, Nyergesújfalu és Tolcsva is várja a borozni vágyókat. A fesztiválokon a kiváló borok mellett természetesen ételkülönlegességekkel, színes programokkal és sztárfellépőkkel is készülnek a résztvevők számára. A Balatonlellei Borhét során pedig lehetősége lesz a közönségnek megválasztani a borhét borát, továbbá a borkirálynőt is!

07.28. – 08.06. Siófoki Borpart és Fröccs Feszt
Bővebb információk ITT!

07.28. – 08.06. Balatonlellei Borhét
Bővebb információk ITT!

08.03. – 08.05. 6 Paloznaki Jazzpiknik
Bővebb információk ITT!
 
A borfesztiválok hete következik

08.03. – 08.06. Debreceni Bor- és Jazznapok
Bővebb információk ITT!

08.04. – 08.05. Völgyválasz Borfesztivál
Bővebb információk ITT!

08.04. – 08.06. XIV. Tolcsvai Borfesztivál
Bővebb információk ITT!
Winelovers borok az olvasás mellé