A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás


Rántott hús pezsgőhöz? – Klasszikusok és meghökkentő párosítások
6 gyakori tévhit a borról – amit minden borbarátnak tudnia kell
A tél dönthet a magyar bor jövőjéről?
Márton-napi újbor és libás finomságok: a Bock Étterem ünnepi ízei várnak november 8-án Villányban
A gyümölcs már eleve kóser, az a feladat, hogy az is maradjon
Saját pezsgőnk születése Tállyán – a Tokaj Art Wine Pezsgőszeánszon jártunk
Nagy karácsonyi borajánló
Pezsgő nyáresti élmény a Dunán - 10 stand, amit mindenképp látogass meg a River Night-on!
HOLDVÖLGY Birtok, Mád
Borkóstoló
Holdvölgy Experience, Mád
Borkóstoló