Bemutatkoznak a Winelovers 100 - A 100 legjobb magyar bor tételei #4

Borászportál
2019. október 27., 06:28


Szeptember 5-én jelent meg a Winelovers 100 - A 100 legjobb magyar bor magazin, melynek célja a legjobb magyar borok népszerűsítése, illetve a fogyasztók segítése a számukra megfelelő bor kiválasztásában. A most bemutatásra kerülő, sorban negyedik bor több szempontból is kuriózum.
Bemutatkoznak a Winelovers 100 - A 100 legjobb magyar bor tételei #4
A Winelovers 100 – A 100 legjobb magyar bor magazin idén megújult formátumban és az előző évinél bővebben, 144 oldalon kerül az olvasók el. Bár középpontjában a száz legkiválóbbnak ítélt bor listája és részletes leírása áll, a magazin 11, hazánkban kiemelt figyelmet érdemlő kategória (pezsgő; illatos fehérbor; olaszrizling; furmint; késői szüretelésű édes bor; aszúbor; rozé; kékfrankos; bikavér; bordói házasítás; Villányi Franc) legjobbjait is bemutatja annak érdekében, hogy az olvasók a lehető legteljesebb képet kapják a magyar borokról. A toplistákon kívül izgalmas és friss anyagokkal jelenik meg jelenik meg. A kiadványt megvásárolhatod a Winelovers webshopban.
 
 
78. helyezett: Törley Pezsgőpincészet, György-Villa Etyek-Budai Zöld veltelini 2018
 
Citrus, széna, fajtajelleges és imádnivalóan friss. Könnyed, laza, üde, fanyar trópusi gyümölcsösség, citrusos jegyek, de elég felismerhető. Igazi nyárias, ropogós veltelini, egy kis krémességgel és fűszerességgel.
 
Borvidék: Etyek-Buda
Díjak: Decanter World Wine Awards 2019 (bronz)
 
Megkóstolnád ezt a bort? Rendeld meg és a Winelovers Webshop házhoz szállítja neked. További mintegy 2000 hazai és nemzetközi tétel közül válogathatsz kényelmesen a foteledből. Minden palackra dugó- és törésgarancia!
 
Winelovers borok az olvasás mellé