A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás

Mi az a drót a pezsgődugón?
A francia, aki megtanította Amerikát pezsgőt inni
Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
A lélek szenvedélye a borban – Malatinszky Csaba gondolatai az organikusságról és a bor szakralitásáról
Ünnepi pezsgőkalandozás a Törley Pincészetben – avagy mi minden rejlik egy pohár Törley pezsgőben?
Kortárs művészetek, tradicionális pezsgők és újjáéledő helyi gasztronómia Tállyán (X)
Budai vörös: a száznegyven évvel ezelőtt oly népszerű házasítás is kóstolható lesz a Ménesi Borbárban
Rántott hús pezsgőhöz? – klasszikusok és meghökkentő párosítások
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló