A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás

Forralt boron innen és túl – Az ördög itala a bögrében
Szilveszter Tokaj-Hegyalján: ünnepi hangulat és borvidéki varázs
Francia iskola, magyar karakter: így születik a hazai bordói
Egy jó, hagyományos rajnai rizlingért nem kell Németországig menni – elég a Pannonhalmi borvidék felé venni az irányt
Kortárs művészetek, tradicionális pezsgők és újjáéledő helyi gasztronómia Tállyán (X)
Saját pezsgőnk születése Tállyán – a Tokaj Art Wine Pezsgőszeánszon jártunk
Fedezd fel a rózsaszín univerzumot! - A világ rozéi 28 tételen keresztül a Borkollégium mesterkurzusán
A japán, a thai, és a görög konyha fogásai mellé is jó választás a bor