A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás

A francia, aki megtanította Amerikát pezsgőt inni
Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
A lélek szenvedélye a borban – Malatinszky Csaba gondolatai az organikusságról és a bor szakralitásáról
Pezsgőbontás szablyával vagy síléccel? – tradíció, látvány, adrenalin
Több mint bor és szóda: életfilozófia - Fröccskisokos kezdőknek és haladóknak
Tíz szőlőfajta, ezer borélmény – Ismerd meg a borvilág sztárjait!
"A borok világa óriási, a folyamatos tanulás és felfedezés kulcsfontosságú" – Két németországi sommelier-rel beszélgettünk
"Számunkra ez a rendezvény már hagyománynak számít"
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló