A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás

A francia, aki megtanította Amerikát pezsgőt inni
Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
A lélek szenvedélye a borban – Malatinszky Csaba gondolatai az organikusságról és a bor szakralitásáról
Pezsgőbontás szablyával vagy síléccel? – tradíció, látvány, adrenalin
Képes reprezentálni a címke egy pincészetet?
“Ki van kényszerítve, hogy összeszedjük a gondolatainkat, és lényegre törően, 12 percben bemutassuk a borainkat”
Még mindig a borvidékek bűvöletében élünk, pedig az eredetvédelemben sokkal nagyobb lehetőségek vannak
Borravaló: mikor, hogyan, mennyit?
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló