Kétszeres Magyarbrands kategória győztes a Dunavox borhűtő

Borászportál
2018. április 27., 17:04


Immár 6 éves múltra tekint vissza a hazai borhűtő márka, a Dunavox. Az évek során fokozatosan épült fel a márka, mely ma a legnagyobb hazai választékot kínálja. A kis kapacitású termoelektromos készülékek, a kis és közepes méretű valamint HORECA borhűtők, egy- és kétszekciós INOX és teleüveges konyhai beépíthető modellek, pult alá építhető változatok egyaránt megtalálhatók a kínálatban
Kétszeres Magyarbrands kategória győztes a Dunavox borhűtő
A széles választék annak a felismerésnek az eredményeként született, hogy az a felhasználói igények jelentősen eltérnek. A modell kiválasztásánál alapvető szempont a tárolni kívánt borok mennyisége, a palackok mérete, más-más modell szükséges a borok érleléséhez vagy rövid tárolásához. Vörös és fehérbor egyidejű tárolásánál kétszekciós modellben kell gondolkodni.
 
 
A garázsban vagy más, hűvösebb helyen elhelyezett borhűtőknél figyelembe kell venni, hogy a külső hőmérséklet a borhűtő beállított hőmérséklete alá is mehet. Ebben az esetben a HORECA család fűtési funkcióval ellátott modelljei közül kell választani.
A borhűtő a konyhában is fokozatosan teret nyer. A Dunavox beépíthető modelljei mind egy mind kétszekciós változatban kaphatók. A konyha stílusától függően az INOX vagy sötét teleüveg ajtós modellek közül lehet választani.
A pult alá építhető modellek szintén INOX és teleüveg ajtós változatban kaphatók. A konyhabútorba, konyhaszigetbe történő beépítésük megoldott, ugyanis ezen modellek szellőzése nem az oldal vagy hátfalon át, hanem az ajtó alatti rácson keresztül történik.
Jelenleg a Dunavox borhűtők 20 európai országban és Szingapúrban is kaphatók. 2011-ben és 2012-ben a Dunavox nyerte el a Magyarbrands legsikeresebb új üzleti márka címet.
 
A Dunavox a legtöbb hazai boros rendezvény borhűtő szállítója. A Dunavox terjedelmes referencia listájának élén a Köztársasági Elnök Hivatal áll, ahol szintén Dunavox készülék hűti a borokat. A borhűtőkről a www.dunavox.com/hu oldalon tájékozodhatnak.