A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás

A francia, aki megtanította Amerikát pezsgőt inni
Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
A lélek szenvedélye a borban – Malatinszky Csaba gondolatai az organikusságról és a bor szakralitásáról
Pezsgőbontás szablyával vagy síléccel? – tradíció, látvány, adrenalin
Megvan a 100-as lista: ezek 2025-ben a legjobb magyar borok!
Új lendület a hazai borkereskedelemben: a Winelovers Wine Awards nyertes borait fogja árulni az Auchan (X)
Saját pezsgőnk születése Tállyán – a Tokaj Art Wine Pezsgőszeánszon jártunk
A gyümölcs már eleve kóser, az a feladat, hogy az is maradjon
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló