Nagy Champagne Kvíz - 3. nap

Tábor István
2019. április 24., 08:00


Minden, amit tudni akartál, vagy tudnod kell(ene) a világ legnépszerűbb borvidékéről. Öt nap, 5 teszt, egyre nehezedő kérdésekkel. A középső etapban azt teszteljük, mennyire ismered az egyes régiókat Champagne-ban.
Nagy Champagne Kvíz - 3. nap
Tesztelt vagy frissítsd fel tudásod, nézz utána azoknak a kérdéseknek, amikre nem tudtad elsőre a választ. Persze ha módodban áll, ne csak a tesztet töltögesd, hanem tölts ki közben magadnak egy-egy pohár champagne-t is minden nap így kösd össze az elméleti tudást a gyakorlati megismeréssel. Cheers!

 
Április 22-28 között minden a champagne körül forog a Winelovers és Borkollégium csapatánál. A két vadonatúj, szuper-prémium Winelovers kóstoló (Champagne kóstoló és Vintage Champagne Dinner) mellett kedvezményes champagne-vásárlási lehetőség biztosít a webshopban, míg a Borkollégium vadonatúj, 8 alkalmas Champagne Master tanfolyamára is kedvezőbb árakon iratkozhatnak be az érdeklődők. Keresd fel a Borkollégium idevágó weboldalát és jelentkezz a téged érdeklő órákra. Amennyiben mindre eljössz, ősszel vizsgázhatsz, és ha sikerrel veszed az akadályokat Champagne Master oklevelet kapsz.
 
 

 
Winelovers borok az olvasás mellé