A nyár lenyűgöző és kihagyhatatlan tételei


2024. június 07., 15:31


Lazulj le még a vakáció kezdete előtt a Winelovers Summer Opening Party-n! Ezeket a borokat ki ne hagyd a nyárindító borkóstolón.
 
A nyár lenyűgöző és kihagyhatatlan tételei
Június 13-án újra a Winelovers Summer Opening Party nyitja meg a nyarat a borkedvelők nagy örömére. Az eseményen ismét válogatott hazai borokat kóstolhatsz korlátlanul egyetlen belépőjegyért cserébe a nyüzsgő belvárosi forgatagban, az Intercontinental Budapest teraszán.
 
Kinek szól a Winelovers Summer Opening Party? Azoknak, akik szeretik a lazítós, napfényes hétköznap délutánokat, egy fárasztó nap után munkatársaikkal, barátaikkal vagy párjukkal egy kis lazulásra vágynak, és ezt kiváló hazai borok társaságában szeretnék megtenni egy különleges belvárosi helyszínen. Itt nem kell feszengened: sportcipőben és farmerben csodás magyar borokkal a kezedben élvezheted a naplementét a Duna-parton.
 
A könnyedebb, melegben jóleső üde fehérborok és friss, gyümölcsös rozék mellett a testes vörösborok kedvelői sem maradnak szomjasak, de tokaji édes borkülönlegességek is kóstolhatók majd a rendezvényen. Az ingyenes pop up előadások pedig igazán üdítően hatnak majd, hiszen prosecco és cava tematikával várják a buborék fun-okat.

Szerintünk ezeket a tételeket mindenképp érdemes megkóstolnod a rendezvényen.
 
Ha barátokkal, lazán, csak beugrasz munka után: 
Óriási illat, a bodza kellemes aromái, füves, zöld jegyek, ízben egzotikus gyümölcsök szép savak. Nem is kell ennél több, hogy jól induljon az este. 
 
A nyár lenyűgöző és kihagyhatatlan tételei
 
Üzleti megbeszélésekhez, ínyenceknek Tállyáról:
Tokaj Art Wine IHLET Sárgamuskotály 2022
Friss, fiatalos lendületű sárgamuskotály a  Hasznos és a Pipiske dűlőből. Ízgazdag, zamatos emellett üde, szép savú, gyümölcsökkel és egy kis tállyai ásványossággal.
 
A nyár lenyűgöző és kihagyhatatlan tételei
 
Ha juhfark fun vagy, kóstolj sokszorosan díjnyertes tételt Somlóról!
Komoly beltartalom és a lezser elegancia Somlóról: illata igazi ásványbomba, aszalt gyümölcsök jegyeivel, ízében is a bazaltos sósság, élénk savak, vibráló energia jellemzi.
 
 
A nyár lenyűgöző és kihagyhatatlan tételei
 
Ha valami igazán kifinomultra vágysz:
Trifecta Karma Furmint 2017
Nagyrészt a Lapis, a Szent Tamás és a Szerelmi dűlők házasítása. Ízvilágában érett rajnai rizlinges vonal, zöldalma, citrusfélék némi petrolosság. Magas savtartalmú, széles szerkezetű bor.
 
A nyár lenyűgöző és kihagyhatatlan tételei
 
Ha a pároddal érkeztél, és vevő vagy az izgalmakra: 
Ez az organikus zweigelt ültetvényről származó tétel új formában mutatja be a fajta sokszínűségét. Meggyes, ribizlis illatát és a kortyban mejelenő gyümölcsösségét határozott savai teszik egyedivé.
 
 
A nyár lenyűgöző és kihagyhatatlan tételei
 
A hűvösebb klímájú borok szerelmeseinek:
A fajta sajátos jegyeit, keserű mandulás, citrusos aromáit és az egri termőhely adottságait magán hordozó olaszrizling. Elegáns, gazdag, komoly, hosszú lecsengésű bor.
 
A nyár lenyűgöző és kihagyhatatlan tételei
 
A test, a koncentrált, hordós vörösek kedvelőinek, "csak a színe legyen vörös" jeligére: 
Maul Creator 2020
Illatában tömény lekvárosság. Ízében intenzív feketebogyós gyümölcsök és szilva egészül ki a hordófűszerekkel és egy mély kakaós lecsengéssel. Összetett, koncentrált, komoly beltartalmú tétel Villányból.
 
A nyár lenyűgöző és kihagyhatatlan tételei
 
Winelovers borok az olvasás mellé