Nyitott Pince Napok - kalauz a Borászportálon

Borászportál
2014. április 28., 13:47


Nyitott Pincék - Pünkösd hétvégéjén a borászok kinyitják a pincéiket az érdeklődök előtt, akik ezeken a napokon előzetes bejelentkezés nélkül kóstolhatnak a borokból. Ebben az évben először, lapunk összegyűjtött mindent, amit a Nyitott Pincékről tudni érdemes. Hol, mikor, mivel várják a vendégeket? Itt a Borászportál Nyitott Pince Kalauza!
Nyitott Pince Napok - kalauz a Borászportálon
 
Nyitott Pince Napok - kalauz a Borászportálon
Pünkösd hétvégéje hagyományosan a Nyitott Pince programok ideje. Idén már 19. alkalommal kerülnek megrendezésre a Nyitott Pince Napok, amelyek jó alkalmat jelentenek a borkultúra és a pincék népszerűsítésére, a borászok és a bort kedvelők találkozójára.
A Borászportái.hu/nyitottpincenapok oldalt azért hoztuk létre, hogy a Pünkösd hétvégéjén felkerekedő borkedvelők egy helyen megtaláljanak mindent, ami a kirándulás megszervezéséhez szükséges. Borvidékenként soroltuk fel a programban részt vevő borászatokat, melyekhez pontos címet, térképet és elérhetőségeket is feltűntettünk, a látogatás megkönnyítése céljából.
A „Borturista kártyát” kiváltó vendégek a Nyitott Pince Napok pünkösdi rendezvényén szakmai borkóstolókon és pincebemutatáson vehetnek részt, a kóstolás árából pedig minimum 50, a vásárlás árából minimum 10% kedvezményt kapnak! De a pincék nem csak ezen a hétvégén vannak nyitva! A részt vevő borászatok Pünkösdtől Pünkösdig - tehát egész évben (előzetes bejelentkezéssel) szakmai borkóstolóval és pincelátogatással fogadják a kártyával rendelkező vendégeket és a kóstolás árából 20%, a vásárlás árából 10% kedvezményt biztosítanak!
A pünkösdi hétvégén országszerte mintegy 100 pincészet tárja szélesre kapuit az érdeklődők előtt. Böngésszen ön is a nyitva álló borászatok között, és válogasson kedvére a kapcsolódó programokból is!
 
Winelovers borok az olvasás mellé