A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás


Mi az a drót a pezsgődugón?
A francia, aki megtanította Amerikát pezsgőt inni
Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
A lélek szenvedélye a borban – Malatinszky Csaba gondolatai az organikusságról és a bor szakralitásáról
Két mozi árából boros tanfolyam, és korlátlan kóstolás a Winelovers Grandon a NextGen jeggyel
Egy jó, hagyományos rajnai rizlingért nem kell Németországig menni – elég a Pannonhalmi borvidék felé venni az irányt
Kilépés a komfortzónából: organikus és bio borok hétvégéje Kismartonban
13+1 szempont a tudatos borvásárláshoz és a borivás élvezetéhez
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló