Varga Viktort szájbavágták a DiVinoban

Borászportál
2012. július 07., 10:09


Bulvár - Szájon csapták Varga Viktort (25) Budapest legfelkapottabb borbárjában; a meglehetősen metroszexuális küllemű énekes állítja a Blikknek, nem csinált semmit, pusztán félmeztelenre vetkőzött. A DiVino nem tud róla, hogy náluk történt volna fizikai inzultus.
Varga Viktort szájbavágták a DiVinoban
 
Viktor mindig az extrém öltözködési szokásairól volt híres. Ezúttal szinte félmeztelenül indult bulizni csütörtök este Herczeg Zoltán divatbemutatójára, ahol nem sokkal éjfél előtt megtámadták. Az inzultus előtt Viktor a szórakozóhely főnökével vitázott, mert a nagy melegben már a mellényétől is megvált – olvasható a Blikk.hu online bulvárportálon.
– Szórakoztunk, iszogattunk és mivel rettenetesen meleg volt, a mellény is lekerült, mindannyian félmeztelenül voltunk. A szórakozóhely főnöke odajött, és kérte, öltözzek fel. Mondtam neki, nagyon szívesen, de előbb mondjon egy ép érvet, hogy miért. Ekkor hátulról mögém lépett egy nagy darab férfi, és megütött. Félig sikerült elhajolnom, de még így is jókora öklöst kaptam. Ő elesett, és a kezében lévő borospohárral összevágta magát. Engem rögtön lefogtak a barátaim, és kivittek, így nem folytatódott a balhé, de így is ömlött a számból a vér! Ha telibe talál, a fogaimat is kiüthette volna – mondta az eset után a Blikknek Varga Viktor. Az énekes arca és a szája feldagadt, még most is fájlalja.
 
– Amikor hazaértem, rögtön tettem a számra jeget, ami kicsit javított a helyzeten. Nincs már annyira bedagadva, de még mindig rettenetesen fáj az egész arcom és a seb a számban. Egyébként az eset után még hosszan beszélgettünk kint a főnökkel, teljesen normális volt, de a támadómat utána nem is láttam. Az a probléma, hogy túl sok a prűd ember. Ennek a fickónak is csak annyi volt a baja, hogy fiatalok vagyunk, jól nézünk ki és csinos lányokkal szórakoztunk – nyilatkozta a bulvárlapnak az énekes.
Én így, félmeztelenül járok egész nyáron, az összes fellépésemen így énekelek, a strandos bulikon még a vízbe is beugrom a közönségemhez, ha hőség van – jelentette ki Viktor, aki erről a szokásáról ezután sem mond le.
Varga Viktort szájbavágták a DiVinoban
Herceg Zoltán divatbemutatóját tartották aznap este a bárban, ott bulizott Varga Viktor is (fotó: Blikk)
A Blikk érdeklődött a szórakozóhelyen is, ahol nem emlékeznek a támadásra. – Az eset vélhetően az utcán, azaz közterületen történt, a DiVinóban nem tudunk verekedésről – nyilatkozta a szórakozóhely szóvivője.
Winelovers borok az olvasás mellé