Veszprémbe tart Lisa Stansfield!

(X)
2016. június 21., 15:39


Nyaranta, immár 13. éve csábítja a közönséget világhírű előadók különleges hangulatú koncertjeivel a VeszprémFest. Idén több Grammy-díjas zenészt is meghallgathatunk a fesztiválon, köztük a 80-as, 90-es évek egyik legnépszerűbb énekesnőjét, Lisa Stansfieldet.
Veszprémbe tart Lisa Stansfield!
Lisa Stansfield
Az énekesnő július 15-i, első magyarországi fellépésére rengetegen kíváncsiak, így a koncert - a hatalmas érdeklődésre tekintettel - a Veszprém Arénában kapott helyet. 
 
Veszprémbe tart Lisa Stansfield!
Lisa Stansfield
 
Az elmúlt évtizedekben magával ragadó hangjának és kortalan popdalainak köszönhetően Lisa Stansfield a slágerlisták élére jutott az Atlanti-óceán mindkét partján, énekelt George Michaellel és a Queennel, többször nyert Brit és Ivor Novello díjat. Lisa albumai – több mint 15 millió eladott példánnyal és legalább 20 vezető slágerrel – igazi nemzetközi sikert arattak. Talán senkinek sem kell bemutatni egyik leghíresebb, „All Around the World”című dalát!
 

Veszprémben is leghíresebb slágereivel örvendezteti meg a közönséget. 
 
Veszprémbe tart Lisa Stansfield!
Gregory Porter
 
A VeszprémFest további fellépői a különleges hangulatú várban, a Szentháromság téren hallgathatók majd meg. Az idei fellépők között találjuk a 85. születésnapját ünneplő Omara Portuondo kubai dívát és Diego el Cigala spanyol flamenco énekest, valamint a 20 éves fennállását ünneplő washingtoni csapatot, a Thievery Corporationt is. Emellett Lisa Stansfieldhez hasonlóan először üdvözölhetjük Magyarországon korunk egyik legkeresettebb jazzénekesét, a Grammy-díjas amerikai Gregory Portert és az Egyesült Királyság valaha élt legeredményesebb jazzművészét, Jamie Cullum jazzművészt is.
 
További információért ide kattints!
Winelovers borok az olvasás mellé