Borászportál.huBorról mindenkinek
HírszüretBorvilágBeszámolóGasztróFröccsBornaptárBorpontokKerülőutakBorlexikon

Több mint 40 Michelin-csillagos étterem borkínálatában vannak már jelen tokaji borokkal

Több mint 40 Michelin-csillagos étterem borkínálatában vannak már jelen tokaji borokkalJójárt Gergővel, a HOLDVÖLGY birtokigazgatójával beszélgettünk többek között arról, hogy milyen vízió van a boraik megszületése mögött.

Még 2 nap a 2019-es Winelovers 100 tesztig. Ismerd meg a tavalyi 2. helyezettet: Holdvölgy Culture 2011

Még 2 nap a 2019-es Winelovers 100 tesztig. Ismerd meg a tavalyi 2. helyezettet: Holdvölgy Culture 20112019-ben is jön a Winelovers 100 - a 100 legjobb magyar bor kiadvány. A menetrend már fix, a visszaszámlálás is elindult a július 1-i tesztig és a szeptember 5-i megjelenésig. Mostantól kezdve a teszt kezdetéig minden nap bemutatunk egy bort a 2018-as 100-ból. Ma a 3. van soron.

Minden napra egy aszú: Holdvölgy Culture 2008

Minden napra egy aszú: Holdvölgy Culture 20082019-ben ötödjére érkezik a Tokaji Március Nagykóstoló, ahol csupa izgalmas tokaji tétel mutatkozik be a rendezvény Aszú Termében. Figyeld napi ajánlónkat, és ismerkedj meg a különterem legmenőbb tételeivel. 

Minden napra egy aszú: Holdvölgy Culture 2011

Minden napra egy aszú: Holdvölgy Culture 20112019-ben ötödjére érkezik a Tokaji Március Nagykóstoló, ahol csupa izgalmas tokaji tétel mutatkozik be a rendezvény Aszú Termében. Figyeld napi ajánlónkat, és ismerkedj meg a különterem legmenőbb tételeivel.   

Csodás titkok, ritka kincsek rejtőznek a Holdvölgynél a felszín alatt

Csodás titkok, ritka kincsek rejtőznek a Holdvölgynél a felszín alattHa valaki csak a címkékről, a Hold and Hollo sorozatról vagy a modern feldolgozó fotóiról ismeri a Holdvölgy birtokot, nagyon meg fog lepődni, ha ellátogat hozzájuk Mádra. Hab a tortán, hogy a pincelátogatásuk felér egy kalandtúrával. 2018. decemberében indult tokaji Kerülőutak sorozatom befejező része következik.

Minden napra egy aszú: Holdvölgy Culture

Minden napra egy aszú: Holdvölgy Culture A tavasz közeledtével újabb és újabb borokra, üde és izgalmas tételekre vágyunk. Figyeld napi ajánlónkat, ismerkedj meg a Tokaji Március Škoda Schiller - Tokaji Különlegességek Termének legmenőbb aszúival.  

Különleges alkalom: most kóstolható a díjnyertes aszú, ami 2021-ben kerül forgalomba

Különleges alkalom: most kóstolható a díjnyertes aszú, ami 2021-ben kerül forgalomba100-ból 95 pontot és aranyérmet kapott a világ egyik legrangosabb versenyén a tokaji hatputtonyos aszú. Most juthatsz hozzá vagy 2021-ben.
Korábbi cikkek
Kiemelt programok
07. 28.

Winelovers River Night

Pesti Vigadó , BudapestPesti Vigadó , Budapest
BorkóstolóBorkóstoló
06. 22.

Winelovers Expo

Continental Hotel Budapest ****superoir, BudapestContinental Hotel Budapest ****superoir, Budapest
BorkóstolóBorkóstoló
06. 20. - 06. 22.

Winelovers Wine Awards 2022

Continental Hotel Budapest ****superoir, BudapestContinental Hotel Budapest ****superoir, Budapest
BorversenyBorverseny
06. 02.

Winelovers Summer OPENING Party

Corso Restaurant & Bar, BudapestCorso Restaurant & Bar, Budapest
BorkóstolóBorkóstoló
05. 26.

Kiss Gábor Pincészet Borvacsora

Araz Étterem, BudapestAraz Étterem, Budapest
BorvacsoraBorvacsora
Fröccs
május 12.
Kivételes siker állít emléket a kivételes magyar borásznak, Thummerer Vilmosnak
április 28.
Már jelentkezhetsz a Borkollégium őszi kurzusaira
Már jelentkezhetsz a Borkollégium őszi kurzusaira
április 25.
Rohály Gábortól, a magyar borkultúra megújítójától búcsúzunk
Rohály Gábortól, a magyar borkultúra megújítójától búcsúzunk
március 10.
Tornai borsikerek a Mundus Vini 2022 tavaszi fordulóján
Tornai borsikerek a Mundus Vini 2022 tavaszi fordulóján
február 28.
A Neszmélyi borvidék titkai - esszenciális kisfilmek a Hilltop borászat kulisszatitkaival
A Neszmélyi borvidék titkai - esszenciális kisfilmek a Hilltop borászat kulisszatitkaival
február 21.
Káros mértékű alkoholfogyasztás vagy mértékletes borfogyasztás?
Káros mértékű alkoholfogyasztás vagy mértékletes borfogyasztás?
február 17.
Új módszertan a borok hamisítása ellen
Új módszertan a borok hamisítása ellen
Borászportál.hu
ImpresszumMédiaajánlatAdatvédelemTudnivalókHírlevél feliratkozásRendezvények BoriskolaRSS RSS
A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás