Borászportál.huBorról mindenkinek
HírszüretBorvilágBeszámolóGasztróFröccsBornaptárBorpontokKerülőutakBorlexikon

Felejthetetlen karácsonyi menük #21: szeder, kávé, süti, villányi franc

Felejthetetlen karácsonyi menük #21: szeder, kávé, süti, villányi francNyakunkon a szenteste, és még nem tudod, mi kerüljön az asztalra? Szeretnéd valami újjal elkápráztatni a családot? Karácsonyig tartó sorozatunk minden részében egy komplett ünnepi menüt kínálunk. Egy hagyományos karácsonyi hozzávalóból készített, de mégis rendhagyó étel és egy hozzá tökéletesen passzoló, különleges vörösbor és már kész is a tökéletes vacsora. Egy bor és egy süti, amiket az élet is egymásnak teremtett.

Szerintünk ez az idei nyár 10 legcoolabb bora

Szerintünk ez az idei nyár 10 legcoolabb boraBizonyított tény, hogy nem minden borfajta alkalmas arra, hogy felüdülést nyújtson a nyári forróságban. Az alábbiakban ajánlottak azonban mindenképpen. Cikkünkre 100%-os garanciát vállalunk.  

A brit borszakíró Oz Clarke tíz magyar borkedvence

A brit borszakíró Oz Clarke tíz magyar borkedvenceFényes jövőt jósol a magyar boroknak a brit Oz Clarke, a világ egyik legnagyobb borszakértője, a magyar borok nagykövete. Azt is elárulta, melyik 10 magyar bor lesz képes megvetni a lábát a nemzetközi piacon.  

Villányba költözik a nyáron Olaszország

Villányba költözik a nyáron OlaszországA villányi Gere Attila Pincészetnél, a Gere Birtokon 2018. június 8-9. között már hetedik alkalommal rendezik meg a Gere Jazz Fesztivált. Idén „olaszba” öltözik az esemény.  

5+1 nyári vörösbor, amit behűtve innánk

5+1 nyári vörösbor, amit behűtve innánkVendégek jönnek. A kerti partihoz már megvannak a húsok, zöldségek és szószok is. Természetesen a borról sem feledkezel meg, ezúttal viszont úgy döntesz, hogy nem játszadozol a rozéval, hanem azt bontod meg, amit egész évben imádsz: a vörösbort.

Gere Andi: Villány mindig nyitva van, ide nem kell bejelentkezni

Gere Andi: Villány mindig nyitva van, ide nem kell bejelentkezni Gere Andiék amerre járnak a világban, igyekeznek minél több 100%-os franc-t kóstolni, ezért magabiztosan mondja: kevés helyen ad olyan szép bort a cabernet franc, mint Villányban. Gere Attila Pincészeténél bizakodóak az idei évjáratot illetően, és ha nem is nagy mennyiségben, de van esély a pincészet csúcsboraira.

Gere Kopar: amikor egy palack bor alakot ölt

Gere Kopar: amikor egy palack bor alakot öltAz ember életében vannak olyan meghatározó élmények, amelyeket utána sokáig emleget. Minden bizonnyal ezek közé tartozik a csütörtöki Gere Attila Kopar vetikális kóstoló, nem csak a borok kiválósága, hanem készítői személyisége és a villányi környezet miatt is.

Világsztárok érkeznek nyáron Villányba

Világsztárok érkeznek nyáron Villányba2015 nyarán immár negyedik alkalommal lesz GERE Jazz-Fesztivál, amely mára teljesen eggyé vált a GERE-borok, a különleges ételek és az igényes jazz villányi randevújával.

Villány: Mi van a Kopár fölött?

Villány: Mi van a Kopár fölött?Gere Andival folytatott beszélgetésünk első felében Villányról, az összefogásról, az ottani borászok barátságáról, és a „Gere borélményről” beszélgettünk. Ezúttal a Villányi Franc, a Junibor és a pincészet emblematikus bora, a Kopár került szóba.
Korábbi cikkek
Fröccs
március 03.
Már 65 magyar termék kapott uniós oltalmat
március 02.
Egri kutatók fejtették meg a tokaji aszú titkát
február 24.
Barackpálinkákat ellenőrzött és kóstolt a hatóság
február 21.
Egy magyar boros könyv a világ legjobbjai között
Egy magyar boros könyv a világ legjobbjai között
február 19.
Itt az első karantén sör
február 18.
Michelle Obama a Netflixen főz
február 16.
Újabb Óvatos Duhaj sört dobott piacra a Soproni

Borászportál.hu
ImpresszumMédiaajánlatAdatvédelemTudnivalókHírlevél feliratkozásRendezvények BoriskolaRSS RSS
A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás