Borászportál.huBorról mindenkinek
HírszüretBorvilágBeszámolóGasztróFröccsBornaptárBorpontokKerülőutakBorlexikon

Becsomagoljuk, megisszuk, megfőzzük - Milyen borokat iszunk karácsonykor?

Becsomagoljuk, megisszuk, megfőzzük - Milyen borokat iszunk karácsonykor?A Hilltop online felméréséből kiderült, hogy karácsonykor minden második asztalra kerül bor, akár többféle is, ízlés és a menü szerint válogatva. Ilyenkor szívesen fogyasztunk valami különlegesebbet az ünnepi asztal mellett, sőt a borral készült fogásokba is olyat rakunk, amit meg is innánk. Az ajándékba adott bor továbbra is népszerű.

Felejthetetlen karácsonyi menük #24: az öröksláger

Felejthetetlen karácsonyi menük #24: az örökslágerKülönleges de mégis tradicionális karácsonyi étel-bor párosításokat bemutató sorozatunk befejező részében minden földi jóval telepakolunk egy levest és kínálunk hozzá egy a nevéhez méltóan szűnni nem akaró élményt nyujtó vörösbort. Kellemes ünnepeket!

Felejthetetlen karácsonyi menük #23: m&m és Bordeaux

Felejthetetlen karácsonyi menük #23: m&m és BordeauxNyakunkon a szenteste, és még nem tudod, mi kerüljön az asztalra? Szeretnéd valami újjal elkápráztatni a családot? Karácsonyig tartó sorozatunk minden részében egy komplett ünnepi menüt kínálunk. Egy hagyományos karácsonyi hozzávalóból készített, de mégis rendhagyó étel és egy hozzá tökéletesen passzoló, különleges vörösbor és már kész is a tökéletes vacsora. Ma megugorjuk a lehetetlent: egy olyan After Eight receptet mutatunk, aminek láttán még a mentolos csokitól ódzkodóknak is összeszalad a nyál a szájukban. Pláne ha a hozzá ajánlott borpárral kóstolják.

Felejthetetlen karácsonyi menük #22: a jolly joker-mártás és bor

Felejthetetlen karácsonyi menük #22: a jolly joker-mártás és borNyakunkon a szenteste, és még nem tudod, mi kerüljön az asztalra? Szeretnéd valami újjal elkápráztatni a családot? Karácsonyig tartó sorozatunk minden részében egy komplett ünnepi menüt kínálunk. Egy hagyományos karácsonyi hozzávalóból készített, de mégis rendhagyó étel és egy hozzá tökéletesen passzoló, különleges vörösbor és már kész is a tökéletes vacsora. Sorozatunk mai részében az alapokat biztosítjuk egy tökéletes menühöz.

Nem sajt, nem libamáj, nem diós bejgli: mi mindenhez jó a tokaji aszú

Nem sajt, nem libamáj, nem diós bejgli: mi mindenhez jó a tokaji aszúUnod már, hogy mindig libamájat, sajtot vagy diós süteményt kell készítened az ünnepi asztalra a tokaji aszú mellé? Ennek most vége. Megmutatjuk neked, hogy a világ egyik legcsodálatosabb bora azért (is) olyan csodálatos, mert rendkívül sokoldalúan használható a gasztronómiában. Következzen 3 recept, amiről álmaidban nem gondoltad volna, hogy működik vele.

Felejthetetlen karácsonyi menük #21: szeder, kávé, süti, villányi franc

Felejthetetlen karácsonyi menük #21: szeder, kávé, süti, villányi francNyakunkon a szenteste, és még nem tudod, mi kerüljön az asztalra? Szeretnéd valami újjal elkápráztatni a családot? Karácsonyig tartó sorozatunk minden részében egy komplett ünnepi menüt kínálunk. Egy hagyományos karácsonyi hozzávalóból készített, de mégis rendhagyó étel és egy hozzá tökéletesen passzoló, különleges vörösbor és már kész is a tökéletes vacsora. Egy bor és egy süti, amiket az élet is egymásnak teremtett.

Felejthetetlen karácsonyi menük #20: sváb étel és a legendás villányi bor

Felejthetetlen karácsonyi menük #20: sváb étel és a legendás villányi borNyakunkon a szenteste, és még nem tudod, mi kerüljön az asztalra? Szeretnéd valami újjal elkápráztatni a családot? Karácsonyig tartó sorozatunk minden részében egy komplett ünnepi menüt kínálunk. Egy hagyományos karácsonyi hozzávalóból készített, de mégis rendhagyó étel és egy hozzá tökéletesen passzoló, különleges vörösbor és már kész is a tökéletes vacsora. Az egyik legvillányibb borhoz mi mást kínálhatnánk, mint a villányi svábok egyik kedvencét, a súfnudlit.

Felejthetetlen karácsonyi menük #19: Fördös Zé "hamis" hamburgere és egy "majdnem" vörösbor

Felejthetetlen karácsonyi menük #19: Fördös Zé \Nyakunkon a szenteste, és még nem tudod, mi kerüljön az asztalra? Szeretnéd valami újjal elkápráztatni a családot? Karácsonyig tartó sorozatunk minden részében egy komplett ünnepi menüt kínálunk. Egy hagyományos karácsonyi hozzávalóból készített, de mégis rendhagyó étel és egy hozzá tökéletesen passzoló, különleges vörösbor és már kész is a tökéletes vacsora. A mai menü: sztárséf, meghökkentés, retro, különleges bor egy különleges borvidékről. Egyediség a köbön!

Felejthetetlen karácsonyi menük #18: egy étel-bor pár hedonistáknak

Felejthetetlen karácsonyi menük #18: egy étel-bor pár hedonistáknakNyakunkon a szenteste, és még nem tudod, mi kerüljön az asztalra? Szeretnéd valami újjal elkápráztatni a családot? Karácsonyig tartó sorozatunk minden részében egy komplett ünnepi menüt kínálunk. Egy hagyományos karácsonyi hozzávalóból készített, de mégis rendhagyó étel és egy hozzá tökéletesen passzoló, különleges vörösbor és már kész is a tökéletes vacsora. Most már tényleg lassan itt van december 24. úgyhogy muszáj egyre emelnünk a tétet. Ebbe a cikkbe bele is pakoltunk minden finomságot!
Korábbi cikkek
Kiemelt programok
11. 25.

Bordói November Nagykóstoló

Corinthia Hotel Budapest, BudapestCorinthia Hotel Budapest, Budapest
BorfesztiválBorfesztivál
07. 27.

Winelovers River Night

Pesti Vigadó , BudapestPesti Vigadó , Budapest
BorkóstolóBorkóstoló
06. 01.

Winelovers Summer OPENING Party

Corso Restaurant & Bar, BudapestCorso Restaurant & Bar, Budapest
BorkóstolóBorkóstoló
09. 16.

Winelovers 100 Nagykóstoló

Corinthia Hotel Budapest, BudapestCorinthia Hotel Budapest, Budapest
BorfesztiválBorfesztivál
04. 01.

Winelovers Grand

Corinthia Hotel Budapest, BudapestCorinthia Hotel Budapest, Budapest
BorfesztiválBorfesztivál
04. 02.

Cirkusz Brunch a Corinthia Budapestben

Corinthia Hotel Budapest, BudapestCorinthia Hotel Budapest, Budapest
EgyébEgyéb
07. 07. - 07. 09.

Winelovers Wine Awards 2023

Continental Hotel Budapest ****superoir, BudapestContinental Hotel Budapest ****superoir, Budapest
BorversenyBorverseny
Fröccs
március 24.
Borász a Kanapén: Interaktív Wine- és Soul Coaching Frittmann Péterrel
Borász a Kanapén: Interaktív Wine- és Soul Coaching Frittmann Péterrel
március 14.
Március 18-án Dűlőbisztró Etyeken
Március 18-án Dűlőbisztró Etyeken
március 09.
Az 50 legjobb magyar borász Budapesten
Az 50 legjobb magyar borász Budapesten
március 01.
Újra fellángol a vita a zéró toleranciáról a 11. Borkonferencián
Újra fellángol a vita a zéró toleranciáról a 11. Borkonferencián
január 06.
Jelentkezz key-account munkatársnak a Winelovers-hez!
Jelentkezz key-account munkatársnak a Winelovers-hez!
december 09.
A 2022. Év Bortermelője díj nyertese: Figula Mihály
A 2022. Év Bortermelője díj nyertese: Figula Mihály
november 02.
Új vezető a Pajzos Tokaj élén
Új vezető a Pajzos Tokaj élén
Borászportál.hu
ImpresszumMédiaajánlatAdatvédelemTudnivalókHírlevél feliratkozásRendezvények BoriskolaRSS RSS
A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás