Borászportál.huBorról mindenkinek
HírszüretBorvilágBeszámolóGasztróFröccsBornaptárBorpontokKerülőutakBorlexikon

Hogy kerül a Ferrari az asztalra a Gourmet Fesztiválon?

Hogy kerül a Ferrari az asztalra a Gourmet Fesztiválon?Bár idén a sör a kiemelt ital, rengeteg megismételhetetlen élményben lesz részük a borimádóknak is a május 16-19. zajló Gourmet Fesztiválon – állítja Nemes Richárd főszervező. Egy hasznos tanáccsal is szolgált a látogatóknak.

Februári hírszüret a hónap legolvasottabb cikkeivel

Februári hírszüret a hónap legolvasottabb cikkeivelA február a bor és a gasztronómia világában a díjesők és szavazások időszaka volt, a hónapot pedig a Magyar Borok Bálja koronázta meg. Összegyűjtöttük a legfontosabb történéseket és a legolvasottabb cikkeinket.

A sablon nyert a kürtőskaláccsal szemben – megvan Széll Tamás utóda

A sablon nyert a kürtőskaláccsal szemben – megvan Széll Tamás utódaLezajlott a 2018-as Bocuse d’Or Magyarország szakácsverseny döntője, a győztes léphet Széll Tamás örökébe és képviselheti hazánkat a júniusi európai döntőn. Ott voltunk versenyen, betekintettünk a kulisszák mögé és felültünk a szurkolók közé is a tribünre.

Megvan a 2018-as magyar Bocuse d'Or győztese

Megvan a 2018-as magyar Bocuse d\'Or győzteseA mai napon lezajlott a Bocuse d'Or magyarországi versenyének döntője a Hungexpon, a SIRHA szakkiállítás keretében. A győztes képviselheti Magyarországot a Bocuse d’Or európai válogatóján Torinóban. És hogy ki nyert? Lejjebb görgetve kiderül.

Széll Tamás bizakodó

Széll Tamás bizakodóA Széll Tamás vezette magyar csapatnak sikerült mindent a tervek szerint végrehajtania a Bocuse d'Or-on, bizakodva várják a szerdai eredményhirdetést. Beszámoló.

Először nyert a tengerentúl a Bocuse-on

Először nyert a tengerentúl a Bocuse-onA Széll Tamás séf, Szabó Kevin commis, Vomberg Frigyes coach és Szulló Szabina kapitány alkotta magyar csapat a legjobb hústál és a legjobb poszter különdíját érdemelte ki Lyonban.

Őrült tempóban készülünk a Bocuse-ra

Őrült tempóban készülünk a Bocuse-raBő egy hónap múlva a Bocuse d’Or lyoni döntőjében küzd meg az ellenfelekkel a 2016 májusában, a budapesti döntőt megnyerő magyar csapat. Széll Tamás vezényletével gőzerővel készülnek, heti 6 napon, napi 8 órát gyakorolnak, hogy felérhessenek a csúcsra.

Szavazz a kedvenc Bocuse d’Or poszteredre!

Szavazz a kedvenc Bocuse d’Or poszteredre!Már lehet szavazni a kedvenc Bocuse d’Or poszterünkre, így természetesen a Széll Tamást ábrázoló magyar plakát is várja a voksokat. A Bocuse d’Or honlapján 2017. január 25-ig megy a szavazás.

Történelmi lehetőség kapujában a magyar gasztronómia?

Történelmi lehetőség kapujában a magyar gasztronómia?Bíró Lajos, a Bock Bistro séfje szerint Magyarország bekerült a világ gasztronómiai centrumába. A magyar konyha forradalmi időszakát éli – hangzott el a San Sebastianban, a Gastronomika világkongresszuson.
Korábbi cikkek
Kiemelt programok
09. 16.

Winelovers 100 Nagykóstoló

Corinthia Hotel Budapest, BudapestCorinthia Hotel Budapest, Budapest
BorfesztiválBorfesztivál
07. 27.

Winelovers River Night

Pesti Vigadó , BudapestPesti Vigadó , Budapest
BorkóstolóBorkóstoló
11. 25.

Bordói November Nagykóstoló

Corinthia Hotel Budapest, BudapestCorinthia Hotel Budapest, Budapest
BorfesztiválBorfesztivál
07. 07. - 07. 09.

Winelovers Wine Awards 2023

Continental Hotel Budapest ****superoir, BudapestContinental Hotel Budapest ****superoir, Budapest
BorversenyBorverseny
Fröccs
május 15.
Szőlőskerti Party Etyeken
Szőlőskerti Party Etyeken
április 18.
A Kárpát-medence 5 legjobb borásza
A Kárpát-medence 5 legjobb borásza
április 05.
Jön a legendás TAVASZI PIKNIK
Jön a legendás TAVASZI PIKNIK
március 24.
Borász a Kanapén: Interaktív Wine- és Soul Coaching Frittmann Péterrel
Borász a Kanapén: Interaktív Wine- és Soul Coaching Frittmann Péterrel
március 14.
Március 18-án Dűlőbisztró Etyeken
Március 18-án Dűlőbisztró Etyeken
március 09.
Az 50 legjobb magyar borász Budapesten
Az 50 legjobb magyar borász Budapesten
március 01.
Újra fellángol a vita a zéró toleranciáról a 11. Borkonferencián
Újra fellángol a vita a zéró toleranciáról a 11. Borkonferencián
Borászportál.hu
ImpresszumMédiaajánlatAdatvédelemTudnivalókHírlevél feliratkozásRendezvények BoriskolaRSS RSS
A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás