Borászportál.huBorról mindenkinek
HírszüretBorvilágBeszámolóGasztróFröccsBornaptárBorpontokKerülőutakBorlexikon

Hogy kerül a Ferrari az asztalra a Gourmet Fesztiválon?

Hogy kerül a Ferrari az asztalra a Gourmet Fesztiválon?Bár idén a sör a kiemelt ital, rengeteg megismételhetetlen élményben lesz részük a borimádóknak is a május 16-19. zajló Gourmet Fesztiválon – állítja Nemes Richárd főszervező. Egy hasznos tanáccsal is szolgált a látogatóknak.

Februári hírszüret a hónap legolvasottabb cikkeivel

Februári hírszüret a hónap legolvasottabb cikkeivelA február a bor és a gasztronómia világában a díjesők és szavazások időszaka volt, a hónapot pedig a Magyar Borok Bálja koronázta meg. Összegyűjtöttük a legfontosabb történéseket és a legolvasottabb cikkeinket.

A sablon nyert a kürtőskaláccsal szemben – megvan Széll Tamás utóda

A sablon nyert a kürtőskaláccsal szemben – megvan Széll Tamás utódaLezajlott a 2018-as Bocuse d’Or Magyarország szakácsverseny döntője, a győztes léphet Széll Tamás örökébe és képviselheti hazánkat a júniusi európai döntőn. Ott voltunk versenyen, betekintettünk a kulisszák mögé és felültünk a szurkolók közé is a tribünre.

Megvan a 2018-as magyar Bocuse d'Or győztese

Megvan a 2018-as magyar Bocuse d\'Or győzteseA mai napon lezajlott a Bocuse d'Or magyarországi versenyének döntője a Hungexpon, a SIRHA szakkiállítás keretében. A győztes képviselheti Magyarországot a Bocuse d’Or európai válogatóján Torinóban. És hogy ki nyert? Lejjebb görgetve kiderül.

Széll Tamás bizakodó

Széll Tamás bizakodóA Széll Tamás vezette magyar csapatnak sikerült mindent a tervek szerint végrehajtania a Bocuse d'Or-on, bizakodva várják a szerdai eredményhirdetést. Beszámoló.

Először nyert a tengerentúl a Bocuse-on

Először nyert a tengerentúl a Bocuse-onA Széll Tamás séf, Szabó Kevin commis, Vomberg Frigyes coach és Szulló Szabina kapitány alkotta magyar csapat a legjobb hústál és a legjobb poszter különdíját érdemelte ki Lyonban.

Őrült tempóban készülünk a Bocuse-ra

Őrült tempóban készülünk a Bocuse-raBő egy hónap múlva a Bocuse d’Or lyoni döntőjében küzd meg az ellenfelekkel a 2016 májusában, a budapesti döntőt megnyerő magyar csapat. Széll Tamás vezényletével gőzerővel készülnek, heti 6 napon, napi 8 órát gyakorolnak, hogy felérhessenek a csúcsra.

Szavazz a kedvenc Bocuse d’Or poszteredre!

Szavazz a kedvenc Bocuse d’Or poszteredre!Már lehet szavazni a kedvenc Bocuse d’Or poszterünkre, így természetesen a Széll Tamást ábrázoló magyar plakát is várja a voksokat. A Bocuse d’Or honlapján 2017. január 25-ig megy a szavazás.

Történelmi lehetőség kapujában a magyar gasztronómia?

Történelmi lehetőség kapujában a magyar gasztronómia?Bíró Lajos, a Bock Bistro séfje szerint Magyarország bekerült a világ gasztronómiai centrumába. A magyar konyha forradalmi időszakát éli – hangzott el a San Sebastianban, a Gastronomika világkongresszuson.
Korábbi cikkek
Kiemelt programok
01. 19. - 02. 23.

Borkollégium alapfok - Borismeret A-tól Z-ig

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BortanfolyamBortanfolyam
01. 30.

Alap ízek, alap étel- és bor párosítások

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
GasztronómiaGasztronómia
Fröccs
január 12.
Kávéval sokkolnak a tudósok
január 11.
Újabb mérföldkőhöz érkezett a pálinka-szabadságharc
december 27.
Megválasztották az Agrárminisztérium pálinkáját
december 15.
Rendhagyó borverseny zajlott Miskolcon – íme az eredmények
december 12.
Gesztenyepüréket, gesztenyemasszákat teszteltek: melyik legjobb?
december 03.
Mennyi zöldséget és gyümölcsöt kell(ene) ennünk naponta?
november 25.
Több bort iszunk a koronavírus-járvány kitörése óta. De mennyivel?

Borászportál.hu
ImpresszumMédiaajánlatAdatvédelemTudnivalókHírlevél feliratkozásRendezvények BoriskolaRSS RSS
A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás