Magyar jelölt Jancis Robinson cikkíróversenyénAz olvasók is szavazhatnak Somogyi Gergely cikkére a Jancis Robinsson által meghirdetett cikkíróversenyen.
Szeptember 15-ig jelentkezhetsz a Tokaj-Hegyalja Egyetem szakirányú továbbképzéseireDr. Bene Zsuzsát, a THE Szőlészeti és Borászati Tanszékének egyetemi docensét kérdeztük az egyetem aktualitásairól, többek között a szakképzésekről és a közeledő Tokaj Wine Congress nemzetközi konferenciáról.
Gyakorlatorientált borászképzés vár a Tokaj-Hegyalja EgyetemenInterjú Dr. Molnár Péterrel, a Tokaj-Hegyalja Egyetem Szőlészeti és Borászati Tanszékének vezetőjével.
Nívós képzések, nemzetközi kapcsolatok, egyedülálló juttatások: 9 érv, miért jelentkezz a Tokaj-Hegyalja EgyetemreFebruár 15. a felsőoktatásba való jelentkezés határideje. Még bizonytalan vagy, melyik főiskolára vagy egyetemre jelentkezz? 9 érvünk van, miért érdemes a THE képzéseit választanod!
Elmeséli Tokajt a világnak - Ripka Gergely útikönyve világsiker lettKét napja érkezett meg Párizsból, a World Cookbook Fair-ről, de már másnap 93-as aszúkóstolót tartott. Ripka Gergelynek a szenvedélye Tokaj, és azon van, hogy megmutassa a világnak, milyen egyedülálló is ez a borvidék. Útikönyve ezúttal egy nemzetközi szakmai közegben kapott nem mindennapi elismerést.
4 ok, amiért Tokajról dicshimnuszokat zengenek a borszakértőkBorkedvelőként érdemes tisztában lenned arról, hogy miért olyan kiemelkedő a tokaji borrégió világviszonylatban is.
Tokaj – The Progress and its Unforgettable RootsTokaj wine region is a stunning place for wine enthusiasts providing unique history, exciting geology and wide range of styles that cannot be explored based on supermarket or wine shop purchases. It is a place which must be visited to feel the elementary force of the traditional Tokaj wines, which are now persona non gratas, however it should be borne in mind that the new-wave Tokaj wines are rooted from their inheritage.
Borok a karácsonyi asztalodraHa karácsony, akkor bor kell a ráhangolódáshoz, az ünnepléshez, az ajándékozához is. A Borászportál szelekciója segít a választásban!
Közösségi alapokra helyezett borászkodás indul TokajonKözösségi borászati feldolgozóüzemeket építenek Tokaj-Hegyalján, így azok a szőlőtermesztők is bekapcsolódhatnak a borkészítésbe, akiknek eddig nem volt meg a kellő szakmai tudásuk, vagy technológiai hátterük ehhez.