Borászportál.huBorról mindenkinek
HírszüretBorvilágBeszámolóGasztróFröccsBornaptárBorpontokKerülőutakBorlexikon

Felejthetetlen karácsonyi menük #21: szeder, kávé, süti, villányi franc

Felejthetetlen karácsonyi menük #21: szeder, kávé, süti, villányi francNyakunkon a szenteste, és még nem tudod, mi kerüljön az asztalra? Szeretnéd valami újjal elkápráztatni a családot? Karácsonyig tartó sorozatunk minden részében egy komplett ünnepi menüt kínálunk. Egy hagyományos karácsonyi hozzávalóból készített, de mégis rendhagyó étel és egy hozzá tökéletesen passzoló, különleges vörösbor és már kész is a tökéletes vacsora. Egy bor és egy süti, amiket az élet is egymásnak teremtett.

Töltse az ünnepeket a 2019-es Év Bortermelőjével!

Töltse az ünnepeket a 2019-es Év Bortermelőjével!Koch Csaba borász segítségével összeállítottuk Neked a tökéletes karácsonyi és szilveszteri borsort minden hangulathoz és fogáshoz egy-egy odaillő tétellel. Bónuszként a gyerekekre is gondoltunk.

Felejthetetlen karácsonyi menük #14: vörösbor és sajt és még valami...

Felejthetetlen karácsonyi menük #14: vörösbor és sajt és még valami...Nyakunkon a szenteste, és még nem tudod, mi kerüljön az asztalra? Szeretnéd valami újjal elkápráztatni a családot? Karácsonyig tartó sorozatunk minden részében egy komplett ünnepi menüt kínálunk. Egy hagyományos karácsonyi hozzávalóból készített, de mégis rendhagyó étel és egy hozzá tökéletesen passzoló, különleges vörösbor és már kész is a tökéletes vacsora. Ezúttal egy olyan fogással kedvezünk a vegetáriánusoknak, ami után még a húsimádók is garantáltan megnyalják az ujjukat. Pláne, ha az ajánlott vörösbor odakerül mellé párba.

Felejthetetlen karácsonyi menük #11: boros gyümölcs és gyümölcsös bor

Felejthetetlen karácsonyi menük #11: boros gyümölcs és gyümölcsös borNyakunkon a szenteste, és még nem tudod, mi kerüljön az asztalra? Szeretnéd valami újjal elkápráztatni a családot? Karácsonyig tartó sorozatunk minden részében egy komplett ünnepi menüt kínálunk. Egy hagyományos karácsonyi hozzávalóból készített, de mégis rendhagyó étel és egy hozzá tökéletesen passzoló, különleges vörösbor és már kész is a tökéletes vacsora. Ma bor és étel tökéletes szimbiózisának lehetünk tanúi, hiszen a borból már a főzés során is fel kell használnod. De nem úgy, ahogy gondolod!  

Minden napra egy bor: Günzer Családi Birtok Villányi Franc Prémium 2016

Minden napra egy bor: Günzer Családi Birtok Villányi Franc Prémium 2016Idén elmarad a Bordói November, a bordói vörös fajták legnagyobb hazai kóstolója, otthon sem kell azonban csúcs vörösbor nélkül maradnod. Ezúttal a Günzer Családi Birtok prémium Villányi Franc-ját ajánljuk figyelmedbe.

Minden napra egy bor: Vylyan Mandolás 2016

Minden napra egy bor: Vylyan Mandolás 2016November 14-én kerül megrendezésre a Bordói November, a bordói vörös fajták legnagyobb hazai kóstolója. A rendezvény napjáig bemutatjuk a Csúcsborok Termének tételeit, vagyis a csúcsok csúcsát. Mai ajánlat: 100% cabernet franc, 100% Villány, 100% prémium.

Polgár Zoltán: számvetés a múltról, tervek a jövőből

Polgár Zoltán: számvetés a múltról, tervek a jövőbőlA többszörös jubileum okán különleges év a 2020-as a villányi Polgár Pincészetnél. Polgár Zoltánnak, mint mindig, rengeteg terve van, egy valamin azonban nem szeretne változtatni.

Borász a teltházas Borkollégiumban: Malatinszky Csaba

Borász a teltházas Borkollégiumban: Malatinszky CsabaElhivatottság, természetesség, eredetiség, tudatosság – talán e szavakkal jellemezhetjük legjobban a Borkollégium decemberi meghívott előadóját, aki borkóstolással egybekötött előadáson mutatta be munkásságát az érdeklődőknek. Malatinszky Csaba, vagy ahogy emlegetik, Monsieur Cabernet franc neve ma már fogalommá vált a borászszakmában és az igényes borkedvelők körében – szó szerint, hiszen 2015 óta létezik egy borkészítési eljárás, ami a Méthode Malatinszky nevet viseli.

Ha sietsz, még odaérsz Budapest jelenleg legmenőbb ingyenes borbárjába - KÉPEK

Ha sietsz, még odaérsz Budapest jelenleg legmenőbb ingyenes borbárjába - KÉPEKCsütörtöktől vasásnapig zajlik a 79. OMÉK, ahol a Magyar Turisztikai Ügynökség egy boros standon várja az érdeklődőket sok finom borral és pár klassz meglepetéssel. Mi egyből kipróbáltuk!
Korábbi cikkek
Fröccs
február 24.
Barackpálinkákat ellenőrzött és kóstolt a hatóság
február 21.
Egy magyar boros könyv a világ legjobbjai között
Egy magyar boros könyv a világ legjobbjai között
február 19.
Itt az első karantén sör
február 18.
Michelle Obama a Netflixen főz
február 16.
Újabb Óvatos Duhaj sört dobott piacra a Soproni
február 08.
Ajándékot vittek a borászok Müller Cecíliának és csapatának
Ajándékot vittek a borászok Müller Cecíliának és csapatának
február 05.
Szőlőmagokból fejtették meg kutatók Champagne múltját

Borászportál.hu
ImpresszumMédiaajánlatAdatvédelemTudnivalókHírlevél feliratkozásRendezvények BoriskolaRSS RSS
A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás