Édesítsd meg a Valentin napot kézműves Demeter Chocolate bonbonokkal!

(X)
2024. február 05., 13:16


Virágzó érzelem, tavaszi remény, kalandos szívek. Nem, ezek nem egy romantikus regény alfejezetei, ezek a Valentin-napi Demeter csokoládé-válogatások! A prémium kézműves csokoládémárka szemet- (és persze szájat-) gyönyörködtető bonbonokat készített a szerelmesek ünnepére.
 
Édesítsd meg a Valentin napot kézműves Demeter Chocolate bonbonokkal!
Az igazi csokoládéimádók már jól ismerik a Demeter Chocolate termékeket, amelyeket egyrészt a nagy gonddal válogatott alapanyagok, másrészt pedig a megszokottól eltérő, varázslatos ízek tesznek különlegessé. Kínálatukban olyan finomságokkal találkozhatunk, mint az Irsai Olivér szőlőpálinkás szaloncukor, a sütőtök fűszeres forró csokoládé vagy a füstölt paprikás étcsokoládé, de van vegán-, valamint laktóz-, és cukormentes édesség is.
 
Csokijaik és bonbonjaik már 16 hazai és nemzetközi díjat zsebeltek be, törzsvásárlóik száma egyre nő. A Demeter csokiknak valóságos rajongótábora alakult ki az országban, akiket az egész évben elérhető termékeik mellett mindig megörvendeztetnek valami újdonsággal.
 
Édesítsd meg a Valentin napot kézműves Demeter Chocolate bonbonokkal!
Kalandos szívek bonbonválogatás
 
Ilyen újdonságok most a pezsgős, málnás-ánizsos, pisztáciás-timurborsos és mákos-citromos bonbonok, amelyeknek már a neve hallatán összefut a nyál a szánkban. Az új ízek mellett a szív alakú színes csokitáblák is ellenállhatatlanok. A kék áfonyás krémmel, a málnás limonádéval töltött vagy a megunhatatlan sós karamellás változatok garantáltan megnyitják választottunk szívét, és megédesítik az együtt töltött pillanatokat.
 
Édesítsd meg a Valentin napot kézműves Demeter Chocolate bonbonokkal!
Szerelmes szívek bonbonválogatás
 
Honnan ismered fel a minőségi csokoládét? A minőségi csokoládé magas kakaótartalmú: egy prémium tejcsokoládé 35-40%, míg egy minőségi étcsokoládé minimum 56-60%-os kakaótartalmú. Minél kevesebb összetevő található a címkén, annál jobb. A növényi zsírt tartalmazó csokoládék sajnos nem a minőségi kategóriába tartoznak. Ezt általában a drága alapanyagnak számító kakaóvaj kicserélése miatt használják. 
 
A Valentin napi Demeter bonbon-válogatásokat itt megvásárolhatod.
 
Demeter Klaudiát, a Demeter Chocolate marketing és sales menedzserét kérdeztük

Hogyan inspirálódtok, miként születik meg a Demeter csokik egyedi ízvilága? 

Egyrészt folyamatosan képezzük magunkat, oktatóvideókkal, és személyes képzéseken is. Emellett gyakran inspirálódunk más iparágak trendjeiből. Egy időben például a cukrászdákban tombolt a sajttorta őrület, és mi ennek kapcsán piacra dobtuk a sajttortás bonbonunkat, amelynek óriási sikere volt. De olyan is volt, hogy a törzsvásárlóink nyaggattak minket egy sós pisztáciás csokoládé elkészítésével, és mi meg is alkottuk nekik.

A csoki és csoki közti különbséget lehet érezni? Ezt is gyakorolni kell, mint a borkóstolást?

Csoki és csoki között óriási különbségek vannak, de ahhoz hogy érezzük a nüansznyi különbségeket, sokat kell kóstolni. Nekünk magyaroknak a belga csoki selymes, krémes karaktere a kedvencünk, és mi igyekszünk az itteni emberek szája íze szerint megalkotni az édességeket. Úgy gondoljuk, hogy nem kell minden nap Demeter csokit enni, de ha azt eszel, az egy varázslatos pillanat legyen az életedben.
 
A Demeter csokikat a Winelovers Grandon, Magyarország legnagyobb borfesztiválján is megkóstolhatod április 6-án. Jegyvásárlás


 
Winelovers borok az olvasás mellé