A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás

Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
A lélek szenvedélye a borban – Malatinszky Csaba gondolatai az organikusságról és a bor szakralitásáról
Pezsgőbontás szablyával vagy síléccel? – tradíció, látvány, adrenalin
Karácsonyi toplista – ünnepi ital- és élményajánló borkedvelőknek és párlatrajongóknak
Budai vörös: a száznegyven évvel ezelőtt oly népszerű házasítás is kóstolható lesz a Ménesi Borbárban
Tippek a tökéletes felszolgálási hőmérséklethez - Ezen a hőfokon hozza legjobb formáját a kedvenc borod!
“Ki van kényszerítve, hogy összeszedjük a gondolatainkat, és lényegre törően, 12 percben bemutassuk a borainkat”
Hogyan nyissuk ki a borosüveget dugóhúzó nélkül? Mentőötletek talpraesetteknek
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló