A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás


A francia, aki megtanította Amerikát pezsgőt inni
Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
A lélek szenvedélye a borban – Malatinszky Csaba gondolatai az organikusságról és a bor szakralitásáról
Pezsgőbontás szablyával vagy síléccel? – tradíció, látvány, adrenalin
Boros palack tudástár: a méret a lényeg?
Koccintsunk rá! – Legyen a Magyar Pezsgő Napja június 1.!
Pezsgőbontás szablyával vagy síléccel? – tradíció, látvány, adrenalin
Tüzes ételek, hűs borok – a nyári grill party-k legjobb párosai
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló