A bor viheti csődbe Johnny Deppet

Borászportál
2017. február 03., 08:20


Havonta 30.000 dollárt költ borra Johnny Depp - ennyit még egy sikeres hollywoodi színész pénztárcája sem bír el.
A bor viheti csődbe Johnny Deppet
A pénzügyei kezelésével megbízott céget hibáztatja Johhny Depp azért, mert eladósodott. A Management Group viszont azt állítja, hogy a színész kizárólag maga felelős a szorult helyzetéért: aki képes egyetlen hónap alatt több 2 millió dollárt elszórni, az ne lepődjön meg, ha apadni kezd a bankszámlája...
 
A havi kiadások listáján az egyik legszembetűnőbb tétel a borokra költött összeg: 30.000 dollár (több mint 8,3 millió forint!) egyetlen hónap alatt. Az összeg nem véltelen, hiszen Depp olyan neves francia pincészetek borait issza, mint a Château Petrus, a Cheval Blanc, vagy a Domaine de la Romanée-Conti.
 
 
 
Az amerikai lapok szerint Depp korábban több mint 75 millió dollárt adott ki lakásvásárlásra és fenntartásra is, köztük egy francia birtokra. A chateau Dél-Franciaországban található, az 1800-as években épült, 14 hektáros birtok. Egy kis borpince is tartozik hozzá, méghozzá a Karib tenger kalózai című film tematikája alapján berendezve. Borbarlangját azonban mostanra eladta a színész, ugyanis nem tudta tovább finanszírozni a fenntartását.
 
 
 
 
Winelovers borok az olvasás mellé