Csúcsborhoz csúcs zene!

Borászportál
2017. március 14., 14:22


10 nap alatt közel 150 fellépője lesz a XXIII. Szegedi Borfesztivál – Szeged Napja Ünnepségsorozatnak.
Csúcsborhoz csúcs zene!
A május 12-21. között zajló rendezvény egyedülálló lesz a hazai gasztro-események között. A művészek kizárólag élőzenei kísérettel lépnek fel. A Borfesztivál a Jazz+Azt, a Compact Disco-t, sőt, a Bikinit és Biebers-et is vendégül látja.

Szulák Andrea, Feke Pál, Radics Gigi, Gájer Bálint és a Fool Moon is ott lesznek a szegedi rendezvény 6 színpadának egyikén. „A szakma és a nagyközönség évek óta Magyarország legnagyobb bormustrájaként tartja számon a Szegedi Borfesztivált, éppen ezért, kötelességünknek éreztük, hogy a hazai gasztro-események közül elsőként álljunk ki teljes vállszélességben az élő zene mellett.” – mondta el Németh István szervező.

A Geszti Péter nevével fémjelzett formációk külön izgalmas poptörténeti sétát ígérnek. A Rapülők, a Gringo Star és a Jazz+Az legjobb pillanatai is megelevenednek a színpadon.

A Szegedi Borfesztivál és a Szeged Napja ünnepségsorozat a népszerű Hídivásárral, a Klauzál téri Gasztro udvarral, a Kincs térré változtatott Dugonics térrel és a Dóm téri kavalkáddal kiegészülve minden évben hatalmas forgatagot vonz. Tavaly több mint tízezren szórakoztak együtt a zárónapon. Akkor több mint 150 borászat borait kóstolhatta meg a nagyérdemű. 
Winelovers borok az olvasás mellé