Megint betörtek a "fagyállós" borosgazdához

Borászportál
2014. január 06., 19:18


Bűncselekmény - Ismét megpróbálták meglopni azt a vácszentlászlói férfit, aki pár hónapja fagyállót tett a borába, ami a tolvaj halálát okozta. A borogazda most jelentette az esetet, de mint mondta, nem bízik abban, hogy megtalálják a tettest, ezért figyelmeztető táblákat tenne ki a kertjében.
Megint betörtek a \
 
Megint betörtek a
Forrás: 444
A férfi a Blikknek elmondta: a családjával elutazott az ünnepekre, és csak pár nappal utána vette észre, hogy valaki megpróbálta kibontani a műhelye falát.
V. Pál Gyula most azt tervezi, hogy különféle figyelmeztető táblákkal próbálja majd távol tartani a bűnözőket otthonától. „Harapós kutyára, méregre, rókacsapdára és más veszélyekre figyelmeztető táblákat teszek ki a kerítésemre és az udvaromban is többfelé. Remélem, ettől majd megijednek a betörők. Főleg, ha tudják, ki vagyok” – mondta a borosgazda.
V. Pál Gyula akár 15 év börtönt is kaphat, ha bűnösnek találják emberölés miatt. A férfi először tagadta, hogy ő tett volna fagyállót a borába, de később beismerte tettét, akkor azt mondta, leckének szánta a mérgezett bort a tolvajnak, de arra számított, hogy elmegy majd orvoshoz, a tolvaj azonban meghalt.
 
Winelovers borok az olvasás mellé